:: Sto se tice kompitabilnosti, pogledaj na sajtu proizvodjaca, tamo imas listu podrzanih/testiranih modula :: :: :: :: Kakva je kompatibilnost imam ASUS p5e ploc :: :: :: ::
Mushkin je odlican americki brend, testira se svaki proizvod kod njih, a neki se i sklapaju iskljucivo u usa. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Ja imam ovu drugu iz tvog izbora i stvarno sam prezadovoljan. Mushkin je opasna memorija rade je cak i za NASU,znaci nema zezanja pa koju bilo da uzmes je o.k.
mushkin spada u vrh memare sa corsairom i g-skillom ali nesto kod nas malo malo pa rikavela, mozda im prosao rok trajanja :), bez zezanja nesto se par ljudi zalilo na njih, ko zna kako stizu ovamo, kingston je vise inercija jer su jako dugo na trzistu kao popularna memorija
Kupio sam muskina i izgleda da su mi podvalili neku na 800 mhz. U bios-u mi default pise ddr2-800 isto i u everestu a kad pokusam da je overclockujem na 1000 mhz moram da resetijem bios jer komp nece da se upali.
koji ti je CPU, ako je Athlon onda je zbog njega jer je njegov memorijski kontroler na 800MHz ali sa OC mozes bez preblema da dignes memoriju preko FSBa
:: Kupio sam muskina i izgleda da su mi podvalili neku na 800 mhz :: U bios-u mi default pise ddr2-800 isto i u everestu a kad pokusam da je overclockujem na 1000 mhz moram da resetijem bios jer komp nece da se upali :: ::
Dalekih 90-ih sam imao tada retke SDRAM PC150 module. Secam se koliko je znacilo tih 15-ak MHZ za klokovanje nekih procesora. DDR sam preskocio, ali sam od 2007-e nabavljao samo Mushkin i nemam zamerki. Neko moje iskustvo je da se nisu mirisale sa VIA chipsetovima (cega vise i nema), sa Intel chipsetovima su radile besprekorno, kao i sa Nforce. Sto se reklamacija tice, jako mali broj je otkazivao, cak i tu mislim da je bilo `izivljavanja` sa naponima od strane korisnika. Kupovina Mushkina ne moze biti `pogresna` kupovina. Potrebno je samo dobro znati `sta mi treba` i pregledati ponudu. Tu im zameram ( barem u DDR2 segmentu) postojanje nepotrebno OGROMNOG broja modela...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
istina jedna memorija u X verzija, black line, red line, frostbyte, stilleto itd itd
Imao sam 2x2GB ddr2 1066 CL5 Black Line Stilleto - radila na def naponu 1154MHz
Sad imam 2x2GB DDR3 1600MHz CL7 Black Line Frost Byte - vrhusnka meorija koja se mizerno greje - zbog kontrolera na Phenom II procesoru nije moguc neki poseban OC ali kazu da ova moja ide do 2000MHz
Svaka preporuka sa Mushkin kao brend
:: Dalekih 90-ih sam imao tada retke SDRAM PC150 module. Secam se koliko je znacilo tih 15-ak MHZ za klokovanje nekih procesora. DDR sam preskocio, ali sam od 2007-e nabavljao samo Mushkin i nemam zamerki. Neko moje iskustvo je da se nisu mirisale sa VIA chipsetovima (cega vise i nema), sa Intel chipsetovima su radile besprekorno, kao i sa Nforce. Sto se reklamacija tice, jako mali broj je otkazivao, cak i tu mislim da je bilo `izivljavanja` sa naponima od strane korisnika. :: Kupovina Mushkina ne moze biti `pogresna` kupovina. Potrebno je samo dobro znati `sta mi treba` i pregledati ponudu. Tu im zameram ( barem u DDR2 segmentu) postojanje nepotrebno OGROMNOG broja modela.. :: :: :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.