Obe imaju slicne karakteriristike (USB3 i SATA3) neces pogresiti ako uzmes bilo koju ali ja bih glasao za asusa - ima nesto kvalitetniju izradu (samo skoro uvek pomalo nesretno nameste taj PCI slot ako ti zatreba).
Intel E5200@3.5GHz, MSI P45 Neo, 2x2GB Kingston 800, Asus EN9800GT OC 512MB, WD 500GB, CM Elite 332 450W
ako kazu da su po karakteristikama iste,pogledaj ti jos koi review ja nisam gledao,cisto da budes siguran,al ako su slicne po karakteristikama ja bi uzeo Asus-a visto jer lepse izgleda. :D
:: ako kazu da su po karakteristikama iste,pogledaj ti jos koi review ja nisam gledao,cisto da budes siguran,al ako su slicne ja bi uzeo Asus-a cisto jer lepse izgleda. : ::
GA ima dodatna dva sata 2.0 porta na svom kontroleru i jedan vishe Firewire (3 naspram sva), ali Asus ima bolju integrisanu zvuchnu (ALC892>ALC889). A ako je tachno ono shto sam chuo skoro ovde GA ne mozhe da istera Sata 3.0 i USB 3.0 `u punom sjaju` (ne mozhe da istera punu brzinu zbog takvog kontrolera), mozhda greshim. Svakako bih uzeo Asus-a.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
To vazi za P55 ploce, zbog cipseta, na X58 USB3/SATA3 rade savrseno kod svih proizvodjaca, jer X58 ima vise linija, sasvim dovoljno za kontrolere. Od te dve, i ja bi uzeo Asus, nekako lepse izgleda, iako ti to apsolutno nista nece znaciti kad ga zatvoris u kuciste... :)
:: GA ima dodatna dva sata 2.0 porta na svom kontroleru i jedan vishe Firewire (3 naspram sva), ali Asus ima bolju integrisanu zvuchnu (ALC892>ALC889). A ako je tachno ono shto sam chuo skoro ovde GA ne mozhe da istera Sata 3.0 i USB 3.0 `u punom sjaju` (ne mozhe da istera punu brzinu zbog takvog kontrolera), mozhda greshim :: Svakako bih uzeo Asus-a :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.