MSI 790TX-45 ko oce da otkljucava phenom 2 moze na ovoj ploci bez frke!! sa x3 720 na x4 20, proverio sam stabilno je cetvrto jezgro. moram priznati ukakilo me .)
Pošto sam uspešno otključao 4. jezgro na mom Fenomu i utvrdio da je ispravno, zanima me da li neko od kolega zna kako da moju ploču sa 790X čipsetom otključam u 890X/FX pa da može da radi sa DDR3? To bi bio pun pogodak
:: Pošto sam uspešno otključao 4. jezgro na mom Fenomu i utvrdio da je ispravno, zanima me da li neko od kolega zna kako da moju ploču sa 790X čipsetom otključam u 890X/FX pa da može da radi sa DDR3? To bi bio pun pogoda :: :: :: Phenom II X3 720BE @ 3,2GH :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Pa je l` vidiš koji je naslov teme? Doprinos otključavanju AMD-a. Pošto je `otključavanje` procesora već stara vest, daj da to proširimo i na čipsetove. Možda je i to nekome pošlo za rukom.
Pa i ozbiljan je, poznato je da se može naći USB stick sa ferdegeznom floznom, koji `otključava` severni most i dodatne PCIE linije. Nakon aktivacije online, čipset se sam overklokuje i aktivira funkcije Trimosulne linexacije, koje su odgovorne za otključavanje dodatna dva jezgra, kod, recimo, Phenoma II x4, tako da su mnogi dobili čak šestojezgarni procesor.
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
nije 790tx nego xt .) . tema jeste stara ali da pomenem da ova ploca moze da se koristi za otkljucavanje ako neko nece da da vise od 60evrica!!!! pozdrav
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.