Potrebna mi je S478 ispravna ploca, po mogucstvu sa intelovim cipsetom i865,i875. Gde se to moze naci? Sta znaci konkretno reparirana ploca i vredi li razmisljati o tome?
U oglasima imaš i865 ploče po 30€ što im je standardna cena (većina će reći astronomska, ali prodaju se po toj ceni). Imaš i kod Ljubiše po 50€, neko se nađe da ih valja po 20,25 ali retko. Dobro vodi računa pri kupovini pošto znaju da budu problematične (traži minimum sa nekom radnom garancijom)
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: Potrebna mi je S478 ispravna ploca, po mogucstvu sa intelovim cipsetom i865,i875 :: Gde se to moze naci :: Sta znaci konkretno reparirana ploca i vredi li razmisljati o tome ::
`izbegavaj reparirane ploce` ... zasto ???? .. koja je razlika izmedju sveze reparirane ploce - i ploce koja nije reparirana a radila je 5-7god .. i kondenzatori su joj na izdisaju ..
popravljana je >= dobra od nepopravljane .. u elektronici se to zove .. isti qrac.
:: :: :: :: `izbegavaj reparirane ploce` ... zasto ???? .. koja je razlika izmedju sveze reparirane ploce - i ploce koja nije reparirana a radila je 5-7god .. i kondenzatori su joj na izdisaju . :: :: popravljana je >= dobra od nepopravljane .. u elektronici se to zove .. isti qrac :: :: ::
Hvala na pomoci. @raic Prijatelju je nisam iz bg, ali cu videti da organizujem nekog drugara sledece nedelje da dodje po plocu. U svakom slucaju bicemo u kontaktu ovde na forumu pa cemo se dogovoriti o preuzimanju. Hvala ti jos jednom sto si mi izasao u susret.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.