Treba mi procesor kojim cu dobiti nekakav maksimum za minimum novca, nasao sam AMD Athlon II X3 425 2.7GHz 1.5MB AM3 za 50 evra pa me zanima Vase misljenje o doticnom procesoru ili jos bolje ukoliko ga neko poseduje, kako se ponasa u eksploataciji? Pozdrav svima!!!
nishta bolje necesh pronaci. Taj procesor nov koshta najmanje 65evra. Ako imash plochu koja ima ACC ili NCC mozesh i dase igrash sa jezgrima. Sve u svemu taj proc. je ok za igre i fjucher, kloknesh ga na 3Ghz i taman.
Upravo tako, jos bolje ako nadjes Phenom II x2 555BE, bolji je jer ima C3 reviziju koja trosi manje struje, odnosno 90w, dok je 550 sa c2 na 120w, a cena je ista - mozda 5 eura razlike.....
E da, ja sam skoro uzeo taj 555 i uspeo da ga otkljucam tako daje sada X4 955
:: Phenom II X2 550 B :: Po meni je bolja varijanta za 70eu :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: ATI Sapphire HD 5770, 1G :: ::
odlicni su CPU bolji su od PII X2 u renderingu i encodingu ,igrice vec zavisi koliko jezgara koriste ,gde koriste vise od 2 bolji je Athlon II x3.Medjutim prave perfomanse tek dobijes kada ga klokujes ,ja sam probao sa C3 stepingom 3,6 ghz ladno postignes sa stock kulerom ,preko toga treba bolji sistem hladjenja ,zato sto moras da podizes vcore da bi odrzao stabilnost ,a kad podignes vcore skoci i temp kada nesto radis zahtevno i aplikacija trazi full load cpu. .
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.