A kod mene 34c procesor, jezgra 38c bez opterećenja dok u LinX-u nije prelazio 57c. Naravno, nije klokovan i sa fabričkim je kulerom a kućište je dobro provetreno. Pozdrav!
kod mene blago kloknut na 3,4 GHz (tek radi reda) i TMG A1 kulerom pod opterecenjem radi na 38 Celzijusa, idle 26 Celzijusa, jako dobro provetreno kuciste. __________________________________________ Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
Zavisi koliko para planiras da das..od jeftinijih CM tx3 (oko 2000 dinara), malo skuplji CM hyper 212+ (2800 dinara), i od skupljih Xigmatek Balder, koji se super pokazao na testovima (4200 dinara)..
:: Zavisi koliko para planiras da das..od jeftinijih CM tx3 (oko 2000 dinara), malo skuplji CM hyper 212+ (2800 dinara), i od skupljih Xigmatek Balder, koji se super pokazao na testovima (4200 dinara).
To ti je sve isto, bitna je samo oznaka, ostalo je više kozmetika ili manje izmene kao drugi oblik pera kod baldera i mogućnost montaže još jednog venta i podržana 1366 i 1156 podnožja.
Scorpion, Dark Knight, Balder - 1283 - 12cm vent, 3 pajpa od 8mm Big Scorpion - 1284 - isti samo sa 4 pajpa 963 - 9cm vent, 3 pajpa od 6mm Aegir- 128264 - 12 vent, 2 pajpa od 8 i 4 od 6mm
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ako nađe Balder, ako ne onda Hyper 212+, pa tek onda nek misli o Scorpion-u :: :: GA-MA785GT-UD3H - X6 1055T - XFX GTX 260 - 4GB DDR3 Geil Ultra Plus - Seagate Barracuda 1TB 32MB - CFT-600-14CS - Chieftec DX-BD-U - Asus VW225N - Altec Lansing ATP ::
E pa sad si u priču uveo i Dark Knight, on je već isti sa Balderom, koji zamalo da pazarim neki dan. Iskreno, ovaj Scorpion mi se nešto ne sviđa. Par stepeni je slabiji od Baldera koliko mi se čini.
:: To ti je sve isto, bitna je samo oznaka, ostalo je više kozmetika ili manje izmene kao drugi oblik pera kod baldera i mogućnost montaže još jednog venta i podržana 1366 i 1156 podnožja :: :: Scorpion, Dark Knight, Balder 1283 - 12cm vent, 3 pajpa od 8m :: Big Scorpion - 1284 - isti samo sa 4 pajp :: 963 - 9cm vent, 3 pajpa od 6m :: Aegir128264 - 12 vent, 2 pajpaod 8 i 4 od 6m :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ako nađe Balder, ako ne onda Hyper 212+, pa tek onda nek misli o Scorpion-u :: :: :: :: GA-MA785GT-UD3H - X6 1055T - XFX GTX 260 - 4GB DDR3 Geil Ultra Plus - Seagate Barracuda 1TB 32MB - CFT-600-14CS - Chieftec DX-BD-U - Asus VW225N - Altec Lansing ATP :: :: ::
Ne verujem da je dark knight sam po sebi bolji od običnog scorpiona, bukvalno jedina razlika bi bila to što je dark knight druge boje i s drugim ventom što verovatno i pravi koji stepen manje.
Kome nije bitan izgled može mirne duše da uzme scorpiona i uštedi koju kintu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: E pa sad si u priču uveo i Dark Knight, on je već isti sa Balderom, koji zamalo da pazarim neki dan. Iskreno, ovaj Scorpion mi se nešto ne sviđa. Par stepeni je slabiji od Baldera koliko mi se čini ::
:: Ne verujem da je dark knight sam po sebi bolji od običnog scorpiona, bukvalno jedina razlika bi bila to što je dark knight druge boje i s drugim ventom što verovatno i pravi koji stepen manje :: :: Kome nije bitan izgled može mirne duše da uzme scorpiona i uštedi koju kintu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: E pa sad si u priču uveo i Dark Knight, on je već isti sa Balderom, koji zamalo da pazarim neki dan. Iskreno, ovaj Scorpion mi se nešto ne sviđa. Par stepeni je slabiji od Baldera koliko mi se čini :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.