Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
Radijator za tecno hladjenje?
STRANA 1 OD 1
vuk125 Radijator za tecno hladjenje? 01.11.2010. 22:07 T30615

status: user
broj poruka: 2929
Da i je bolje uzeti jedan dvostruki i imati jedan single ili jedan trostruki radijator?
Trenutno imam single i naravno da bi se osetilo nesto bolje trebabolji radijator.
Ali posto imam ovaj single rekoh da dodam jos jedan double ili da batalim to i kupim triple ili mozda quad radijator.
Ovaj dvostrruki mi je pao na pamet jer bi sa timjednim single i tim dvostrikim sve stalo kuciste ceo sistem , a triple ili quadom moralo bi napolje ili da nesto budzim.
Jebem ti tecnos i ko me nasvesti da to stavljam, jeste bolje ali mnogo komplikovano za 200mhz vise ne isplati se drndanja..
PA ako neko ima nesto da predlozi neko ko je koristio pomenuti sistem hladjenja ili nesto prociato neka napise nesto..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs