Zanima me sledece.Crkla mi je maticna ploca MSI 848P Neo-V izgoreo juzni most,i da li sad mogu da zamenim plocu sa GIGABYTE GA-8I865P-G plocom a da pritom ne moram da instaliram novi windows,je na windowsu imam neke vazne programe.Jer na sajtovima proizvodjaca pise da je cipset za msi-jevu plocu Intel® 848P Chipset a gigabajtov cipset North bridge: Intel® 865P MCH. Ja bi to probao ali gigabajtova ploca nije kod mene,kod drugara je u nisu,pa da mi je ne salje za dzabe ako ne zavrsava posao,pa da se snalazim sam onda sam ovde. U pitanju je windows xp sp1 a procesor je celeron d 2.8.
Niko ti sa sigurnoscu ne moze reci da li ce raditi ili ne.Mogu samo da pretpostavim da ce raditi jer su slicni cipsetovi,i oba podrzavaju PCI-e,iz mog iskustva u 80% je radilo.Sto se tice starijih ploca sa AGP-om i prelazak na plocu sa PCI-e nijedna nije htela sa istim win-om,a pokusao sam svasta,ali bezuspesno.U krajnjem slucaju ces lepo da bekapujes sta ti treba i stavi novi win,ali ima velike sanse da ce raditi,pa ce pri podizanju sistema pronaci svoje standardne sistemske drajvere,a ostace ti samo jos sa CD-a da instalises eventualno zvuk,cipset i grafiku.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Zanima me sledece.Crkla mi je maticna ploca MSI 848P Neo-V izgoreo juzni most,i da li sad mogu da zamenim plocu sa GIGABYTE GA-8I865P-G plocom a da pritom ne moram da instaliram novi windows,je na windowsu imam neke vazne programe.Jer na sajtovima proizvodjaca pise da je cipset za msi-jevu plocu Intel® 848P Chipset a gigabajtov cipset North bridge: Intel® 865P MCH :: Ja bi to probao ali gigabajtova ploca nije kod mene,kod drugara je u nisu,pa da mi je ne salje za dzabe ako ne zavrsava posao,pa da se snalazim sam onda sam ovde :: U pitanju je windows xp sp1 a procesor je celeron d 2.8.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.