Za 20 evrića može na oglasima da se nađe hyper 212+ ili vendetta 2. Najjeftinije novo ti je u emmiju nešto slabiji i manji xigmatek S963 za 1600 i odličan S1283 za 2500.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
CM Hyper TX3 bi trebalo da ti bude sasvim dovoljan. Cena ~1800din. Odlican Kuler, mada ovo sho je Raic preporucio ako nadjes za razumnu cifru moze i to. Jedino sto se teze montiraju od TX3
nasao sam na oglasima vendetu 2 za 2000 , da li mi se to isplati uzet , moze li se nac ista bolje za te pare polovno ili novo , aj brzo odgovore pa da to sutra zavrsim.
Ja posedujem istu na 550 i mogu kazem temp ne prelaze 36stepeni sa max opterecenjem ni na 4GHz kad kloknem. Trenutno na 3.7 max temp su oko 31stepen u idlle 19. U ove hladne dane
Hyper TX3 i Xigma S963 su slični. manji su i imaju 90mm vent.
A od ovih drugih tu su negde Hyper 212+, vendetta2 i S1283, ako si našao vendettu za 2000din uzmi, to je ok cena, svakako bolji od tx3 a na kuleru nema šta da se pokvari tako da možeš slobodno polovan.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: koliko su ti bile temperature sa boxs kulerom ako si ga stavljao , tj koliko ti je vendeta spustila temperaturu :: :: Dvoumim se izmedju nje ili Hyper TX ::
Al nije mi jasno zasto su ti toliko velike temperature u defaultu - koji program koristis za merenje temperature, jer neki programi oce da lazu, npr. meni pokazuje jednu temperaturu u Everestu , a drugu u Easy Tune-u 6 i jesi pogledao mozda temperaturui u Biosu?
Moze da se desi i da je pasta losa, ne bi bilo lose ako budes menjao cooler da uzmes i neku Silver Artic pastu npr. Artic Silver MX5 u Gigatronu , odlicna je i nije skupa...
Nisam stavljao Box kuler. Ne znam stvarno, mada evo gledam sad Box kuler izgleda tako mali u odnosu na Vendetu. Stavio sam onaj gel sto ide uz Vendetu i to je to. Nemam ni jednu zamerku za sad. Drzao sam procesor oko 8 sati pod punim opterecenjem na 4.Gh max temp je bila , slagacu te mozda ali cini mi se 38C. Kuler nije bucan , bar ne u odnosu na prosli koji sam imao.
Re: Vend@Proveri ti to kolega jos jednom, nemoj da ti se cini.
08.11.2010. 23:17
status: user broj poruka: 11019
Pre ce biti da si peticu video kao trojku. A mozda je bila i sestica. Nikako trojka, posle 8 sati u full load-u na 4GHz. Tu ne pomaze ni Vegeta, a kamoli Vendettin `gel`... Seti se kako je reagovao Bata Stojkovic (zvani Pisko) u `Ko to tamo peva`, kada je cuo za `zavezanih ociju, 2 kilometra u rikverc...`.
:: :: :: :: Nisam stavljao Box kuler. Ne znam stvarno, mada evo gledam sad Box kuler izgleda tako mali u odnosu na Vendetu. Stavio sam onaj gel sto ide uz Vendetu i to je to. Nemam ni jednu zamerku za sad. Drzao sam procesor oko 8 sati pod punim opterecenjem na 4.Gh max temp je bila , slagacu te mozda ali cini mi se 38C. Kuler nije bucan , bar ne u odnosu na prosli koji sam imao.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.