Da li maticne ploce Asus M3A79-T Deluxe i M4A79 Deluxe podrzavaju Phenom II X6 procesore? Klinac i ja imamo dve gaming masine i to : Prva Maticna- M3A79-T Deluxe Procesor-AMD Athlon 7750 Grafika-Sapphire SAPPHIRE Radeon HD 4890 1GB GDDR5 RAM-Geil Black Dragon Evo One 2X2Gb DDR2 800 Mhz Monitor-TV-Mon LG M237WD-PZ Napajanje-Chieftec CFT-700-14C Druga Maticna-M4A79 Deluxe Procesor-AMD Phenom II 965BE Grafika-trenutno upraznjen slot (ceka se najverovatnije 6870) RAM-Kingston HyperX 2X2Gb DDR2 1066 Mhz BE Monitor-ViewSonic VX2433WM Napajanje-LC Power Prophecy 750W Drugo pitanje je ima li smisla preci na Phenom II X6 ili sa maticne M4A79 Deluxe prebaciti procesor AMD Phenom II 965BE na M3A79-T Deluxe a na prvu navedenu staviti Phenom II X6 i da li ce to sve da se slaze sa ostatkom konfiguracija. Hvala unapred.
Ako je 20 eura bacanje para jer tolika je razlika između x6 1055 i phenom II X4 965,a da ne kažem da će sve više igara u budućnosti da podržava i šest jezgara.Moje lično mišljenje je da je to isplativa kupovina na duže staze.
ali nek upgrade sačeka još malo. Nema potrebe za time. Dobro ajde onaj gore Athlon zameniti eventualno, a Phenoma ne vidim zašto bi menjao sada. Bacanje para bi bilo. Kroz godinu/dve dana kada bude 1090T (recimo) `bajat` kupiš ga...pa i polovnog za smešne pare i pojačao si se za mnogo.
mocna rec,al msm da je bolje za sve nas da zivimo u sadasnjosti :)ovi x 4 phenomi II ce biti extra sigurno josh godinu-mozda cak i 2,a kada budesh imao potrebu za necim jacim,to tesko da ce biti x6 phenom II,jer tada ce aktuelan biti Buldozer.
Nzm,20 e nije mnogo,al ja posto sam okoreli gamer,gledam sa ove perspektive:Ni dinar vise,ne dajem za ono sto mi realno ne treba.sto bih dao 20 e,kad je i ovo jeftinije sasvim dovoljno,pa bolje da tih 20e,dodam na grafu,i uzmem neku oc verziju ili verziju sa boljim hladjenjem.(samo primer)!
Jedini moj savet ti je da se preispitash sta radish,i vidish sta ti je realno potrebno.
nzm to sam ipak samo ja,normalno nemaju svi ljudi isto misljenje.
i da razlika izmedju 955ice i 1055 nije bash 20evra,al ajde.
za vecinu igara je 2 jezgra taman, al ajd da kazemo da su i 4 opravdana... kupovati 6 za buducnost je malo bezveze, kad ti bude potreban kostace duplo manje. a grafike nikad dosta, uvek ce ona 20 evra skuplja imati par frejmova vise... ___________________________________________________________________ http://tinyurl.com/325cwmy
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.