U starom kompu(još uvek živ) imam Soc A Duron 750...pre 6-7 godina u naletu ludila kupih za njega Thermalteke X-Blower... http://www.bjorn3d.com/Material/Images/326_m4.jpg (nema veće slike)...Ekstra je tih na min rpm, još uvek...ali jbt koji je to overkill bio...mogao sam da nasviram Durona na 3Ghz :)))) Fiat iustitia, et pereat mundus
Mogu da potvrdim da je ovaj Titan sto ga je silja naveo prilicno tih. A koliko sam cuo, taj Spire je prilicno glasan. Ne znam za Xilence, ali i on bi trebao da bude tih... Inace, batali gledanje u dB... Tu se laze vise nego za snagu napajanja i zvucnika zajedno. Standard ne postoji, a proizvodjaci najcesce ofrlje lupaju brojke, cak i oni poznatiji... :(
posto je to stari komp, Athlon XP 1700+ , a ja bi ga stavio u oglase, prodaju ih za 50E, ne daje mi se vise od 5 E za hladjenje istog. Najbolje bi mi bilo kad bih nasao samo dobar ventilator i stavio umesto ovog koji se cuje ko omanji usisivac.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.