:: stvarno brutalno izgleda.. :: ova p67 platforma je naslednik x58 :: a 1155 naslednik 1156 :: :: bazicna p67 ce biti oko 130-150e sto i nije tako skupo al ne znam koliko ce drati na procesorima i koliko ce biti bolji. :: ::
Da se nadovezhem. A naslednik chipseta x58 ce biti x68.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
:: P67 je naslednik P55. Za socket si pogodio : :: :: Lizanje kvaka je na drugim planetama zabranjeno. :: :: :: stvarno brutalno izgleda.. :: :: ova p67 platforma je naslednik x58 :: :: a 1155 naslednik 1156 :: :: :: :: bazicna p67 ce biti oko 130-150e sto i nije tako skupo al ne znam koliko ce drati na procesorima i koliko ce biti bolji. :: :: :: ::
:: Uh, dal sad menjati Maximusa III za četvorku ili za novi Sabertooth... :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
meni se ič ne sviđa... Da ja lepa, ne bi je tako blindirali... Ko one muslimanske žene kad se onako umotaju... Ja bre volim da vidim konkretno nešto, a ne ovako :))) Ružna ! :) S druge strane, ne sumnjam da će biti vrlo kvalitetna, a i dobra je fora jer će privlačiti dosta pažnje. Jedino ne znam gde Asus u svojoj sopstvenoj klasifikaciji smešta TUF seriju - prvo sam mislio da će to biti neka ultimativna serija, ali Sabertooth X58 je najjeftinija X58 ploča koju imaju. Tako da mu te priče o ultimativnoj izdržljivosti dođu kao priče za malu decu - isto kao MSI Military class i slično. Da nije tako, đavola bi Sabertooth X58 koštao 160-170 evra. S druge strane, sumnjam da će ovo biti jeftino :)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.