Cinebench 11,5 ovaj dogura 3 pts cpu score ,7750 sam takodje probao on dogura 1 pts jedva . Mogu da napravim poredjenje ako bas nekog zanima ,mislim da imam negde test sa 7750 ,jaci je AII X3 nema tu dileme nikakve.Oseti se razlika u renderu i u multimedia CPU encoding ,pa i u par igrica koje sam probao. U principu ako covek ne radi nesto bog zna sta na kompu dovoljno mu 2 jezgra ,jer dosta programa nije ni optimizovano za vise od 2 jezgra.Ne primeti se razlika u brzini dizanju sistema ili web surf itd.. ali kad krenes CPU encoding i render onda se bas primeti razlika. :: Zashto si ga kupio :: Ako ne radish neshto ozbiljno i ne igrash igrice, razliku cesh teshko uochiti :: :: cash rules everything around me :: :: :: :: Od skora vlasnik ovog CPU nista posebno pre njega imao AMD 7750BE zao mi je sto sam ga zamenio.
Nemam nameru sad da dizem neku bunu ovde ali ja nisam odusevljen Nabacio novu grafiku 24inch monitor i smatrao sam da je vreme da predjem na bolji cpu. Citajuci razne forume odlucio sam se za 440. . Krivo mi je sto nisam uzeo nesto jace. Da probao sam igre i video obradu. Zapao mi je r C2.
Re: Hogar ja ne znam sto se ti toliko uzbudjujes kada ti je saxija lepo rekao
16.11.2010. 22:39
status: user broj poruka: 365
Ja se uopste nisam uzbudio i nemam nista protiv tog AthlonaIIx3 cak da sad kupujem nov racunar bi ga kupio :) , jer je to jedan dobar procesor za te pare, samo su mi besmisleni testovi gde je jedan procesor klokovan, a drugi nisu.
Re: Re: Hogar ja ne znam sto se ti toliko uzbudjujes kada ti je saxija lepo rekao
16.11.2010. 22:43
status: user broj poruka: 7733
Ma ok ja sam ga klokovao zbog ovih CPU jacih od njega da bi video koliki mu je domet sa 3 jezgra ,iz tog razloga je to.Eto imate i default klok.
Samo da dodam testirano je na Win7 ultimate x64 ,SiSoftware Sandra Lite 2010.SP3 :: :: :: :: Ja se uopste nisam uzbudio i nemam nista protiv tog AthlonaIIx3 cak da sad kupujem nov racunar bi ga kupio :) , jer je to jedan dobar procesor za te pare, samo su mi besmisleni testovi gde je jedan procesor klokovan, a drugi nisu.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.