Juce i danas sam sve zivo prevrnuo i dva venta koja sam hteo uzeti namaju!
karakteristike i cena su mi presudini:
-MAX 800din po komadu(glupo je davati vise novca za ventove za ovaj hladnjak) -protok ~40CFM -buka ~15db -broj obrataja nije bitan faktor ako su dve gore navedene karakteristike ispunjene(to zavisi od dizajna koliki je broj obrata potreban za odredjeni protok i koliku to buku stvara) - boja, kuciste mi je u crno plavom fazonu, ali ako je nesto bas dobro neka bude i crveno nije bitno :)
ja sam sve ove moje zahteve uklopio u dva venta:
COOLER MASTER R4-P2B-12AK-GP - NEMA SCYTHE Slip Stream SY1225SL12L - NEMA
ako neko zna gde ima neka javi.
gledao sam neke firme Noiseblocker, Akasa itd ali ne znam koliko je varovati tim specifikacijama? kakva su vasa iskustva?
Trazim neku zlatnu sredinu, da budu tihi ali ne mora veliki protok posto su u push/pull tako da ce i dva komada na 40CFM odradjivati super posao.
ima emmi te ventilatore al nma ovaj model na 800RMP sto meni treba...
:: Tačno jesmo, br.37 :: :: Doduše nije ista osnovna, ja sam kuferaš, došao sam u kraj pre 5-6 godin :: :: ->dautović: Čini mi se da sam video slipstream u emmiju kad sam svratio nedavno. Oteraj zmiju s telefona pa pozovi :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: PS : raic pa mi smo komsije :) mi smo preko puta toplane Ignjata joba 61 : :: :: ::
@dautovic, trazis vent i pises buku 15dB lol...pogledaj neki test, pre nego sto odvalis takvu glupost... Ovo sto ti je preporucio Dragot je super ventilator, mozda i bucan za tebe i + skup...nadji na netu test, imas zvuk koji proizvodi svaki vent na odredjenom broju obrtaja, pa slusaj koji ti zvuk odgovara..u pitanju je https://www.madshrimps.be
Moja preporuka bi ti bila Scythe SS 800RPM, ali ne mozes da ih nadjes :( ja imam scythe-ove i necujni su, bar meni...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.