pozrav ljudi nov sam na forumu i ovom prilikom vas sve pozdravljam...
imam jedan problem,naime kad sam danas instalirao win7 komp mi se restartovao i nece da podigne dalje sistem,posto imam asus p5wd2 plocu pojavi se samo onaj logo ai life i tu stane nece ni i bios da udjee dalje...a nema nikakvih zvukova da je nesto crklo... da li je neko imao slicna iskustva ili zna o cemu se radii? hvala
ziv ti nama bio! jesi probao da uradis CLR CMOS (reset biosa)?
:: :: pozrav ljudi nov sam na forumu i ovom prilikom vas sve pozdravljam.. :: :: imam jedan problem,naime kad sam danas instalirao win7 komp mi se restartovao i nece da podigne dalje sistem,posto imam asus p5wd2 plocu pojavi se samo onaj logo ai life i tu stane nece ni i bios da udjee dalje...a nema nikakvih zvukova da je nesto crklo.. :: da li je neko imao slicna iskustva ili zna o cemu se radii :: hvala
Mož biti problem u particijama... ko što često biva
Ostavi samo na disku neparticionisanog prostora i reci windowsu da se sam tu uvali, napraviće on sve što mu treba. Ovaj metod ne mož da omane, pa ako to nije onda možemo da jurimo nešto drugo.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
da radio sam bios reset tj izvadio sam bateriju na koji minut ako na to mislite, a na disku uopste nemam particija (wd 160) a ne znam kako da kazem windowsu da se uvali tamo kad nece da dodje ni do onog dela kad ucitava hard i mem... znaci upalim komp pojavi se logo ai life asus i to je to pise pres tab to enter bios post i del to enter setup ali ne reaguje...
+1 Počupaj sve ata i sata kablove sa ploče pa probaj.
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: Aj počupaj hard diskove i ostalu boraniju, ostavi samo neophodno pa onda resetuj bios još jednom ako opet ne bude hteo da uniđe :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Pa ako nece da se digne kada zakacio optiku i HDD, probaj da zakacis samo optilu i samo HDD da vidis kada blokira. Ako blokira sa jednim od tih uredjaja, najverovatnije je da je crkao.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.