ovo je stvarno smesna cena... ako ako samo nek one idu dole!! taj exceleram je nemac ? nisam bas cuo za njih..evo sad u poslednje vreme se pokazuje... kako je cenite? imo neko dodir sa istom ?
E, kad smo vec kod toga..nisam video da je negde radjen bench ramova, kako koji radi, brzine, od proizvodjaca raznih, da vidimo ko gde sta kako. Jedino raic rado malo sa tajminzima i tako to
LG 42LD420, Athlon II x4 630, GA-MA785G-UD3H, OCZ Reaper 2x2gb ddr2 cl4, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo Black
Nisam siguran, ali mislim da je Exceleram ddr2 imao i Micron cipove, sto znaci da bi trebalo da su kvalitetni...ali realno, ko da je bitno koji je brand, samo da radi na sto manjoj voltazi, sto vecoj frekvenciji i na sto zategnutijim latencijama :) naravno, cena + garancija :)
Edit - da, imali su micron cipove :)
:: ovo je stvarno smesna cena... ako ako samo nek one idu dole!! :: taj exceleram je nemac ? nisam bas cuo za njih..evo sad u poslednje vreme se pokazuje... kako je cenite? imo neko dodir sa istom ::
sto kaze moja baba: `ne moz` da stisnes i da prdnes:)` ___________________________________________________________________ http://tinyurl.com/325cwmy
:: Nisam siguran, ali mislim da je Exceleram ddr2 imao i Micron cipove, sto znaci da bi trebalo da su kvalitetni...ali realno, ko da je bitno koji je brand, samo da radi na sto manjoj voltazi, sto vecoj frekvenciji i na sto zategnutijim latencijama :) naravno, cena + garancija : :: :: Edit - da, imali su micron cipove : :: :: :: ovo je stvarno smesna cena... ako ako samo nek one idu dole!! :: :: taj exceleram je nemac ? nisam bas cuo za njih..evo sad u poslednje vreme se pokazuje... kako je cenite? imo neko dodir sa istom :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.