mada pazi,covek rece 100e,a ti tu,ok ja tu planiram da metnem sa 2x2 rama + hd 6870,posto samo igram igrice,ovako rekoh ako vec ima love da uzme sto bolje,sta ce mu smeta integrusa.
no dobro mozda bolje tako MSI 770-C45 + (ako nisi vec kupio,posto si reko RECIMO)phenom IIx 4 955.
:: mada pazi,covek rece 100e,a ti tu,ok ja tu planiram da metnem sa 2x2 rama + hd 6870,posto samo igram igrice,ovako rekoh ako vec ima love da uzme sto bolje,sta ce mu smeta integrusa :: :: no dobro mozda bolje tako MSI 770-C45 + (ako nisi vec kupio,posto si reko RECIMO)phenom IIx 4 955.
Ne treba mi integrisana graf jer ne znam cemu bi mi sluzila, imam grafiku, amd770 je dosta star chipset, imao sam asus m3a, sad bi nesto bolje, ne bih vise slotova za graf jer isto mislim da necu koristiti cf, a hteo bih urb3, sata 6g, itd, jbg ipak ce to biti ploca za naredne 3 god. Aj neka ima int graf ne moze bas sve po mome. I mislite da je bolje ici na phenom4 nego na athlona4. Sorry za izraze, kucam sa tel
E ako bi sve to onda bi ti ovo što je tropicano predložio bilo idealno.
Ako ne nađeš može i MSI 870A-G54 ili Gigabyte GA-870A-UD3, isto sranje, druge boje.
Fala bogu da je bolje ići na phenom ako imaš para. A sad da li je pametnije zavisi od toga misliš li da se igraš mnogo, tu L3 keš znači više nego za neke druge stvari.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Ne treba mi integrisana graf jer ne znam cemu bi mi sluzila, imam grafiku, amd770 je dosta star chipset, imao sam asus m3a, sad bi nesto bolje, ne bih vise slotova za graf jer isto mislim da necu koristiti cf, a hteo bih urb3, sata 6g, itd, jbg ipak ce to biti ploca za naredne 3 god. Aj neka ima int graf ne moze bas sve po mome. I mislite da je bolje ici na phenom4 nego na athlona4. Sorry za izraze, kucam sa te ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.