Iskreno nisam bas za neke preko potrebne investicije,tipa sli - crossfire...Meni je ovde kolega floyd predlozio skoro tu plocu,i sad dok prikupljam novce trazim tu alternativu sto mi je on predlozio sa sto boljom sekcijom za napajanje.Meni opet,posto imam western digital green od 1tb, i seagate b. od 500,u sustini 2 mnogo spora diska igra ulogu taj sata 6,jer vidim da se polako pojavljuju diskovi sa novim standardom.I prenosivi hard diskovi uz usb 3.0 su primetno brzi.Tako da sata 6 i usb 3.0 gledam opet kao neku alternativu,nije prevashodno,ali je pozeljno.
A za sli/cf me bole usi :-) tako da to mi je apsoultuno nebitno. eto to je sto se tice toga.
@ raic
Hm gledao sam i GA-P55A-UD3,cak usb3 je jeftinija a ista.MEdjutim losa je sekcija napajanja,ja bi ipak ovo sa 12+ 2 phase...:-) 20 evra je vise,ali ako vredi sto da ne,kad ce da mi sluzi dugo...
Ako imate nesto slicno predlozite :-) pozdrav svima.
ploca:Asus m4a89gtd pro/usb3 . proc:Athlon II x4 630 3,511 Ghz @ 1.5v + cooler: Titan Fenrir . msi 4870x2 OC 2gb gddr5 . ram:2 x 2 gb geil ddr3 1600mhz.hard disk:wd green 1tb i seagate 500gb zvucna:audigy 2 platinum ex.
:: :: Hm gledao sam i GA-P55A-UD3,cak usb3 je jeftinija a ista.MEdjutim losa je sekcija napajanja,ja bi ipak ovo sa 12+ 2 phase...:-) 20 evra je vise,ali ako vredi sto da ne,kad ce da mi sluzi dugo.. ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.