Neki predlog za mb da podrzava sli(2 x 260 gtx),ddr3 ,za am2/3 socket. Moze i koriscena u garanciji. zjedno podpitanje,imam lc 600w,pa bih dodao cm 430w samo za drugu gtx 260,jel to pije vodu? Mislim,da ne uzimam neko od 750w,cm mi stoji besposlen! Pozdrav
Shto se tiche napajanja guraj drugo, ali gledaj da nije neko na izdisaju. Ako radi kako treba kachi ga i teraj, jedino ne znam gde da ga metesh, ali chim si pitao jel mozhe verovatno imash i mesta.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Varijanta može da radi, samo izvuci po još jednu žicu sa zelene i bilo koje crne na 24-pinskom konektoru tog napajanja što ti sad radi i spoji sa tim istim žicama na pomoćnom napajanju i paliće se oba zajedno.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Sećam se jednom prilikom u davnim danima srednjeg obrazovanja bile neke laboratorijske iz osnova elektrotehnike. Povezao tako kolega sve gajtane, profesorka pregleda, kaže sve ok, pa lik krenu ka prekidaču i upita: `Da palim?` A stara će profesorka: `Šta da pališ Milojeviću? Cigara se pali.`
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.