Pozdrav prijatelji! E ovako,vise od godinu dana sam zadovoljni korisnik kombinacije MSI K9A2 Platinum + AMD Phenom ll 940,sve je bilo u redu do skoro,dok nije lipsala ploca.Tako da sad treba kupiti novu. Interesuje me nesto do maximum 100e,bitno mi je 6 sata prikljucaka,crossfire,4 rama,da moze da se OC dobro(recimo ovaj moj cpu bar na 3700mhz) Gledao sam samo ovo http://www.pcberza.rs/detaljnije/hellas-computers/62-3049/ http://img692.imageshack.us/img692/9282/konacno.png Ako ime nesto bolje,hvala svima na pomoci
ima u winwin ali reparirana sa 790GX chipom( isto odlicna ), 6 meseci garancija 6905 din, ali to ti je sad sve lutrija, mene ova sluzi (da je ne ureknem) bolesno dobro i jako mi je zao sto su obustavili proizvodnju ploca :(
http://gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3263#ov Preporuka, radi kao sat. Nisam nešto eksperimentisao posebno, ali poterao sam 955 na 3.7 bez problema(treba mi bolji cooler za 24/7)...ima i sata3/usb 3.0.... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Kad god odem u crkvu upalim po jednu i za ABIT i DFI :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ne vidim da je iko išta rekao negativno o ASUS-ovim pločama, tako da ne znam čemu postavljaš pitanje. Čovek je pitao sa GA ploču, koju pored mene ima još nekoliko ljudi sa foruma (među njima i Skaj), i do sada se niko nije žalio na nju.
Upali jednu i za EPoX, nekad su pravili pristojne ploče. @nesa23c dobar ti je ovaj GA, a i kolege kažu da imaju lepa iskustva sa njom.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: Kad god odem u crkvu upalim po jednu i za ABIT i DFI :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
LoL :) Ma, pitam za DFI :S Prvi put cujem za to...ja mislio nasi slepci prestali da uvoze, ali nisam imao predstavu da su prestali da prave ploce :o DFI imam i uzimao bih i dalje, ali, izgleda, nista od toga...
:: Naravno da jeste, ne idem u crkvu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Jel to sala o: :: :: ::
Imao sam i ja jednu `diamond flower international`, p45 chipset, cuvena LanParty...dobra ploca za oc nema sta, jako kvalitetna, dosta pratece opreme a i lepa ploca...
@Daum, covece umoris li se ti nekad od forsiranja svojih stavova?! opusti se uzivaj u zivotu izbaci tu mrznju iz sebe na neki drugi nacin....
Kad sam pitao sta fali Asusovim plocama, mislio sam na ovaj post. Izvinjavam se posto nisam najpreciznije postavio pitanje.
Milost ne trazimo, milost ne dajemo
:: Ah, još jedan famozni MSI koga hvale pojedinci je lipsao... Šta još je novo.. :: :: Gledaj sledeću ploču da uzmeš od Asusa pa onda od Gigabyte-a.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Gigabyte UD3P je odlicna plocica..Meni najbitnije da ona radi stabilno i evo sljaka bez da stucne,ni jedna anomalija do sad prilikom rada.. Izrada je takodje sasvim pristojna,OC mogucnosti takodje.. Nista ti bolje ne treba.. Iskreno nisam siguran da sa DDR2 ima i od Asus-a bolje.. Mozda GIGABYTE GA-MA790X-UD4P mada ni tu nema nekih razlika..
Sto se tice Daumovog kometara mislim da je na grub nacin hteo da kaze da prvi izbor pada na Asus pa onda na Gigabyte.. U ovom slucaju Asus nema bas ponudu u ovom cenovnom rangu perf/cost !
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.