Uzeh MSI 770-C45, Athlon x3 445 3.1Ghz i 2x1gb DDR3 1333Mhz TakeMS .... (jedva iz to nabavih kintu :D ) nego pitanje je jako prosto.. jel mogu da neshto da se poigram sa ovim kompm ? Otkljuchavanje jezgra mozda? Neki overclock ? Al aj..overclock znam da sada nema potrebe.... al kako na ovoj plochi otljuchati jezgro tj. bar probati ? :D Hvala za ovo shto ste mi predlozili..poslushao sam vas... super radi. .sada reko da probam josh ovo..ako neko zna :) Hvala unapred i hvala za pomoc oko odabira komponenti :)
U biosu nađi opciju auto cpu calibration ili tako nešto. Podesi na manual. Trebalo bi da doboješ opciju koja ti za svako jezgro posebno daje mogućnost on/off.
Ja sam tako otključao Phenoma II x2 550 na tro jezgarni. Javni šta si uradio.
Sad cu probam :D EDIT: Probao i ....... USPEOOOO!!! : ))))) evo screen ! :D Posle cu da ga testiram u igrama... U Win ushao bez problema.. i shljaka.... Samo samo ACC stavio na AUTO i odmah prepoznao ovako :D
:: Sad cu probam :D :: EDIT: Probao i ....... USPEOOOO!!! : ))))) evo screen ! :D Posle cu da ga testiram u igrama... U Win ushao bez problema.. i shljaka.... Samo samo ACC stavio na AUTO i odmah prepoznao ovako : :: :: http://img220.imageshack.us/f/athlonx3445.jpg :: :: Biostar TA770E :: AM2+ 7750 Black Edition :: Geil 2 x 1GB 667Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 550W :: ::
Preshao dve Misije u Call of Duty Black OPS sada .... radi bez frke..odvozao dve trke na NFS VRUC PRSHUT 2010 radi isto bez frke..svi detalji na MAX (tako igre namestile) rezulocija maximum za monitor 1440/900 :) Jaooo kako sam srecannnnnnnnnnnn :)))))))))))))))))) Kako koje je jezgro..ne razumem se u to...dao sam vam screen ..... shta tachno treba..uradicu.. nije frka MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445 TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
Nisam video link sa screenshotom, bruka onda. I da, kad smo kod linkova tih, stavljajte onaj DIRECT LINK, ovako smara kad otvara stranicu, pa cekamo da ucita opet, itd itd.
Samo istestiraj to, i nadam se da ce prime da ti prodje kako treba,
poz
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2 Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZ
:: cpu-z kaze 4 jezgra, a naziv procesora je AMD Phenom(tm) II X4 B45 Processor :) nisi verovatno obratio paznju na gore postavljen screenshot. :: :: gde si nabavio plocu? cini mi se da je bilo receno da ove ploce nema vise nigde na nasem trzistu. :: ::
bravo @filni cestitam samo mala digresija, sad mu ovaj athlon x3 dodje phenom 4x ali mi nije jasno gde mu je l3 kesh ako ovako ostane fakticki si dobio athlon x4 (kao sto je kod mene u potpisu) e sad, ako budes i kesh uspeo da sredis e onda mislim stvarno :D ispada, platis procesor 60 € a on radi kao onaj od 120 € i posle neki tamo pricaju kako amd ne valja :)
Uzeo u EMMI-ju..bile DVE i ja uzeo jednu znachi ostala josh jedna :D A shto si tiche L3 kesha... kako se to otkljuchava... moze mala pomoc? :) Hvala na chestitkama..Pa jednom vala i mene neshto da ukaki :D A inache ...na memoriju garancija 5 godina..na proc i plochu 3 godine :) Sve u EMMI-ju...zajedno.... 14250 dinara... MSI 770-C45 (Otkljuchan Phenom x4) AM3 Athlon x3 445 TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 550W
Ubo si pravi primerak. Nek te sluzi ovako dugo. Keep cool, keep al the power.
:: Uzeo u EMMI-ju..bile DVE i ja uzeo jednu znachi ostala josh jedna :D A shto si tiche L3 kesha... kako se to otkljuchava... moze mala pomoc? :) Hvala na chestitkama..Pa jednom vala i mene neshto da ukaki :D A inache ...na memoriju garancija 5 godina..na proc i plochu 3 godine :) Sve u EMMI-ju...zajedno.... 14250 dinara... :: MSI 770-C45 (Otkljuchan Phenom x4) :: AM3 Athlon x3 445 :: TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz :: 2 x 160GB Maxtor :: nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/190 :: Asus DVD/RW :: Blueberry 550W :: :: ::
Sad ti samo ostaje da to lepo eksploatises! Nema posebnog otkljucavanja za l3, to se otkljuca kad i jezgro. Nije se otkljucalo zato sto ga nemas ili nije ispravno.
Dobro, niste pronašli novu planetu, otključali ste fabrički zaključano jezgro. U zadnje vreme skoro svaki drugi CPU može da se otključa (mislim na one modele koje imaju tu mogućnost).
Otključavanje jezgra je postalo tako jednostavno da jednostavnije ne može biti. Dovoljno je samo pritisnuti dugme na ploči, nije nikakva nauka.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647769. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.