Pozdrav hakeri, voleo da me posavetujete oko oc-a ovog procesora..
Komp je sledeci
Proc e5300 ploca p5qd turbo ram 1x2gb ddr2 rama 800mhz 1 hdd 500gb palit 9600gso 1024mb 128bit SMART (kanta inace 1400 poena vantage, napaja se sa ploce) 1 dvd rezac CPU cooler CM hyper UC Kinesko napajanje 400w mis i tastatura .......
On def radi na 2.6ghz, ja sam ga turio na 4ghz, i uradio linx jedno 20 min, sve je bilo ok, temperatura do 68c, idle stoji na 34..
E sad, znam da je to previse za ovo kung fu napajanje, pa ono cisto ako neko zna na koliko bih mogao da ga drzim `safe`, da mi se ne upali nesto hehe. Poz i hvala...
Sad trenutno radi na 3.4ghz i temp je 30-33 idle i 60c full load linx 45 min ..
Pa šta bi ti više? Vidiš i sam koliko si izvukao i koliko je to stabilno. Niko ti ne može reći precizno šta možeš i koliko dugo s tim napajanjem. Moj predlog: mani se ćorava posla ili promeni napajanje.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.