Cool i Quiet nece da radi na Athlon 440 i Msi 770-g45. Prosli put je pomogla instalacija cpu drivera, ali sad nece, cak sam i plocu flesovao. Mislim da se problem javio posle pokretanja Amd overdrive-a.
Cekaj Znaci procesor ti nije overklokovan, al sam kažeš da si pokretao amd overdrive. Cool and quiet kolko ja znam radi samo ako ti je u biosu podeseno automatski , ne da ti stavljaš mnozioc.
Ja sam samo ukljucio overdrive da vidim sta tu sve ima, otisao u performance control/auto clock, startovao i isklucio posle 1-2 min. Od tada mi je valjda zabagovan c&q.
Posle sam obrisao Aod, uradio clear cmos, reinstalirao cpu drivere, flesovao plocu. Jedino sam u biosu spustio cpu voltazu i stavio c&q enable, sve ostalo je standardno.
Ja sam samo ukljucio overdrive da vidim sta tu sve ima, otisao u performance control/auto clock, startovao i isklucio posle 1-2 min. Od tada mi je valjda zabagovan c&q.
Posle sam obrisao Aod, uradio clear cmos, reinstalirao cpu drivere, flesovao plocu. Jedino sam u biosu spustio cpu voltazu i stavio c&q enable, sve ostalo je standardno.
kada udjesh u BIOS stavi LOAD DEFAULTS ...save exit..pa vidi onda...... I C and Q ... metni na AUTO ..meni je na auto sve..... moja je samo c45 plocha a tvoje g45 al isti K .... uradi tako...nemoguce da kada load default da ti nece raditi....
Na kolko ti pokazuje da ti radi procesor kad nista ne radi. Ako je na 3 gh onda ne treba tako posto treba da bude manji klok. skini cpu-z pa proveri koliki ti je klok http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html Ovo ti dajem ako nemas scim da vidis koliki je klok.
dodatak Cuj mene pa kažeš da ti ne radi naravno da ce biti 3 gh Uradi ko sto ti je reko predhodnik drugo neznam sta da ti kažem.
Ma bre ljudi meni treba neko nelogicno resenje, ne bih ja postavljo temu da nisam probao sva logicna. Naravno da sam odmah odradio load def. pa kad to nije upalilo onda clear cmos i reinstal cpu drivera (vise puta), i na kraju novi bios. I Everest i Z pokazuju 200*15, a inace je bilo 200*4. Ne radi ni Aps na ploci.
I meni se to desavalo ranije sa 5000+ i mislim da je jedino resenje bilo reinstalacija wina. A da zbog tako neke sitnice ne bih reinstalirao ceo sistem u medjuvremenu sam koristio RMClock, koji mozda cak i bolje radi od c`n`q.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.