Da li da prodam Patriot 2gb 1600mhz cl9, da bih doplatio i kupio neku memoriju 2 x 2 gb na 1600 mhz ili da uzmem neku polovnu graficku za 70e i ostavim ovu memoriju?
Ostatak konfiguracije: MB: Asus M4A89GTD PRO/USB 3 CPU: Phenom II 955 Napajanje: LC-power 600w ( tacniji model LC600H-12 )
Prodaj tu memoriju i uzmi Patriot Extreme AMD BE 2x2 GB 1600 MHz CL 8. Imam je u kombinaciji sa Asus M4A89GTD PRO i AMD Phenom II X6 1090T BE @ 3.9 GHz, sve radi perfektno.
Kasnije, kad budeš skupio para, uzmi neku bolju grafičku.
zar ne mozes da nadjes identicnu takvu memoriju patriot? najbolje ti je samo da dokupis jos jedan modul..
:: Da li da prodam Patriot 2gb 1600mhz cl9, da bih doplatio i kupio neku memoriju 2 x 2 gb na 1600 mhz ili da uzmem neku polovnu graficku za 70e i ostavim ovu memoriju? :: :: Ostatak konfiguracije :: MB: Asus M4A89GTD PRO/USB :: CPU: Phenom II 95 :: Napajanje: LC-power 600w ( tacniji model LC600H-12 :: :: :: :: Hvala, unapred..
nasao sam na istom mestu gde sam i kupio ovaj modul samo sto je ovaj PSD32G16002, a kod mene je PSD32G16002H sto kontam da ono H predstavlja hladnjak. Ispravite me ako gresim..
Jel ti office napajanje kako te sluzi? Jel to ono sto dolazi uz kuciste kakvo je ono? Treba mi prijatelju pa se lomimo sta da uzmemo dal tu kombinaciju ili Xigmatek Asgard i to napajanje?
Sasvim solidno napajanje, nije sad to neko brendirano napajanje ali radi :D pise da daje 600w ali u stvarnosti 450-500w ( to sam negde citao pa nek me neko ispravi ako gresim ) Napajanje i kuciste sam kupio posebno.. Pa reci koja je konfiguracija jer ovako ne mozemo da ti kazemo da li je dobro za tu konfiguraciju, za neku prosecnu konfiguraciju sasvim solidno napajanje..
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.