najbolje idi na taj kingston sto si ponudio,ja josh nisam cuo nikoga od prijatelja i ljudi na ovom forumu,da je imao problem sa kompatibilnoscu kingston rama.
generalno,sve ti to dodje na isto,al iskustvo kaze KINGTSON.
mada su i mushkin i patriot odlicni.
za exceleram nzm.nov ja pa zato.
mada pazi taj patriot za 5800 dinara je isto extra,sto se tice mushkina nije to ipak ista kategorija,kosta i od 3000-3800 dinara vishe od ovih,nzm da uzimam 2x2 ddr3 1600mhz,nikada ne bih dao 9700 dinara za to.tako da taj mushkin otpada(bar bi kod mene otpao :) ).
Rekao bi ti Mushkin jer je za klasu bolji od ostalih ali je skup, ja ga imam i odlican je.
Ali od ovih ponudjenih definitivno Exeleram CL7 na 1600MHz 1.65 5g garancijia...to mu ustvari dodje kao neki Mushkin, i cini mi se da se pravi u Nemackoj, ne prave ga zutaci
dve teme pre ove napisao je da mu komp nesto sere i blabla.. a kako je naveo tamo ima mushkin memorija, koja je ja mislim bila i razlog zasto mu komp sere.. pa zasto bi opet uzimao muskin kad ocigledno ta memorija i maticna se bas i ne slazu..
Ko i ostale njihove cl7 i ova ima mlake latencije, bar nije skupa.
Jes vala, sve memorije iste latencije i frekvencije će da rade isto, tako da je možda najbolje da uzmeš kingston, najmanje ljudi kuka da im ne radi a najviše se kupuje.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
ja imam mushkin i odlicno radi.Cuo sam da ima modula gde je samsung memorija i na takve se ljudi zale,jedan modul samsung a drugi mushkin i to pravi problem.Meni su oba mushkin srecom :) AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Iskreno nisam siguran da je bio problem do memorije. Cini mi se da na moj racunar uticu `vremenski uslovi` :D Doneo mi juce drug patriot ram, ja ga stavio, racunar super radi, vratio ja mushkin i sve ok, nije mi se vise desavalo.. Za one koji ne znaju o cemo pricam: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=31886&forid=9&katid=2
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.