Pozdrav svima. Imam sledeći problem. Kao što se iz potpisa vidi posedujem AMD Phenom II x2 555 BE koji sam uspešno otključao ( prošao i Prime i LINX i ne zakucava ni u jednoj igri ili aplikaciji ). U BIOS-u množioc mogu da podižem ali u AOD mi ne dozvoljava?! Nije mi jasno zašto. Da li je možda zbog otključanih jezgara? Da li neko ko je otključao pomenuti procesor ima isti problem? Gigabyte MA 770-ES3, AMD Phenom II x4 B55, CollerMaster Hyper TX2, 2x2 GB Kingstone DDR2 800, Palit GTX 460 768 MB, WD 320GB AAKS Black, WD 500GB AAKS Blue, LC Power 6650 GP3 V2,3
Ugasish otkljuchana jezgra, a onda vidi da li ti radi Overavanje. Ako radi onda je problem u jezgrima, a ako ne onda je u Overavanju (u tom sluchaju iz bios-a i kraj).
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Ako prčkaš po jezgrima, nisi noobie, tako bar misli AMD. Za noobie i lenčuge, imaš idiot-ready rešenja - klik i gotovo, ili si stručan dovoljno da sve preuzmeš u svoje ruke. Smatrali su da liku koji otključava jezgrad, ne treba takav sofisticirani alat i da ga ne zanima temperatura procesora, već prži li ga prži, iz BIOSa.
Uh, znam, sličan je i na UD3L, i ja sam moj isključio!
Pozdrav!
Vlada
:: Iskljuchio sam. Znachi onaj Logo screen im je odvratan :: Mislim pogledaj na shta lichi: http://spedr.com/2cm8 :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Al ozbiljno volim, pitali nas kad sam bio klinja u školi šta ćemo da budemo kad porastemo a ja ni pet ni šes: `Ja ću da primam mito, veli moj stric da je to mnogo lepo`.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.