stavi u biosu sve na default pa probaj.Mozda ti klok nije stabilan jer ipak je linux druga stvar.Linux je linux.Ako nije to,onda udji u safe mod na f8 posle butovanja.Ako sve radi ok onda je softwerski problem.Tj driveri ili neki program brlja.Aj pa javi sta uradi. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
probao sam da idem iz Safe moda nista opet plavi ekran.Ucitane defolt vrednosti i opet.Jedino da se sa memorijama ne mirise,ali mi je to bezveze jer isto sve to a E330 radi na 3,7 na def naponima. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1459376
imas i koliko modula?Ako imas dva li vise vadi jedan po jedan pa probaj.Tu je hardwerski problem,a ako e3300 radi onda je taj e5200 ili felerican ili ima neki konflikt sa memorijom.Koliko dugo ti radi u linuxu?Imas li drugu memoriju da probas ili taj proc kod nekog druga? AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Proban na 945 ploci udje u xp i radi koliko hoces. Udje u Linux i isto radi koliko hoces. Kod mene na W7 64bita corak,sta god on zabrlja.Ubacim instalacioni dvd i ne svidja mu se,ucita do pola i onda crn ekran. I Linx provrti 10 15 min na def podesavanjima. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1459376
+1 za bios.Probaj,nznm koliko je matora ploca,pa mozda bios upali.Cudno da radi na toj drugoj ploci ali svakako moze bios da pravi problem. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Ja imam P5KC pa sam morao da flesujem BIOS jer nije bila windows 7 ready, probaj druze sta mozes da izgubis? Ne znam kako drugacije da ti pomognem na daljinu???????
Procesor Isklucujem osim ako ga nisi naduvao preko 1.3625v. Crkavanje C2D Procesora u fabrickim naponima je ravno odlasku coveka u drugu galaksiju...... Javi molim te ako si nesto uradio bas me interesuje.
flesni to,bice da je to.Jesi proveravao na sajtu sta podrzava ta ploca?Meni deluje na konflikt ploca procesor koji novi bios moze da resi jer win 7 radi na tom drugom proc.S druge strane taj proc radi u linuxu sto opet loptu vraca na win7.Treca stvar ti taj win nisi formatirao i ubacio novi nego si samo ubo procesor?Ako sam upravu to moze biti problem.Probaj ako ti nije mrsko da posle promene cpu uradis nov win7.Tako bi trebalo a i onda znas da ako problem ostane da nije do toga.Flesni bios,ucitaj default pa nabaci nov win7,proveri na koliko ti je v proc i ram na defaultu,da ga taj bios ne podesi pogresno,ram takodje. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.