Jedva sam ih nabio u te svetlije od ovog megahalmesa, ali ista prica . . .
Probam sam svaki modul ponaosob i ispostavi se da mi ne prepoznaje memoriju samo u zadnjem svetlom slotu...
Zasto je to tako, a do juce je radilo ne znam, kad probam da stavim u 3 tamnija slota, nece digne usrani sistem, tacnije nece ni bios da krene da ucitava.
Trenutno radi kao sto se vidi na SSu, al u dual chanelu.
Kreni od početka sve lepo, prvo digneš sistem, pa ako neće onda flash biosa, pa onda probaš kod nekog drugog, pa ako neće onda garancija, jel` ti radio ranije u triple channelu sa nekom drugom memorijom?
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
Strasno, das lepe pare i dobijes iskrivljene pinove, neko u asusovom quality controlu zabusava, prvo problemi sa crosshair 4 formulom sad ovo c c c.
:: Problem resen, pa da javim :: :: 7 pinova na socketu su nekim cudom bili iskrivljeni.. :: :: 2 sata sa lupom i jednoj i iglom u 2goj ruci i eo problem resen :: :: Citao sam asusov forum i dosta zalbi ima na isti problem, neki su vracali plocu i dobijali novu, neki su pak dobili penis :: :: Ja kake sam srece cekao bi 40 dana da mi zamene plocu, a stvano nema teorije da toliko prezivim bez kompa :: :: Pa eto cisto da vam javim da je problem resen.. :: ::
Ne ne da se razumemo, ja sam dobio savrseno ispravne. Nego izgleda dok sam montirao Megu, skidao sam proc da ga ocistim od paste i ko zna kako sam uspeo da to iskrivim.
I ovi sto su se zalili na forum isto su ONI krivi, ASUS je prema nekima ispao fer i zamenio za nove, dok neki ne. Tako makar pise na forumu.
:: Ne ne da se razumemo, ja sam dobio savrseno ispravne. Nego izgleda dok sam montirao Megu, skidao sam proc da ga ocistim od paste i ko zna kako sam uspeo da to iskrivim :: :: I ovi sto su se zalili na forum isto su ONI krivi, ASUS je prema nekima ispao fer i zamenio za nove, dok neki ne. Tako makar pise na forumu :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.