svratio danas u jednu radnju, da joj ne pominjem ime i naletim na ovaj cooler Auras CTC-868 izgleda da mu dugo stoji i da nije bilo zainteresovanih pa mu je cena 4700 rsd pa da pitam jer neko imao iskustva sa istim? lepo izgleda uzivo, mada me to bas nesto i ne zanima, zanima me kako hladi na njihov strani sve hvalospevi (sto se dalo i ocekivati) http://www.auras.com.tw/ppdtView.asp?nid=206 i ovaj koji sam gledao isto ima plave led diode uzgred, ne vidim nigde da li moze na am3 (a to mi je najbitnije) savet je ... ?
AM2 i AM3 su fizicki isti soketi,ali se razlikuju samo po broju pinova,sto znaci da ovaj kuler moze na AM3... Samo obrati paznju do koliko vati hladi ovaj kuler i koliko vati je tvoj procesor ( da ne bude da uopste ne moze da ga ohladi)...
Koliki vidim testove, bolje hladi CoolerMaster TX od njega, a jeftiniji dosta, tako da bih ti preporucio da zaobidjes i kupis nesto provereno. Na primer, Cooler Master Hyper Z600, imas u Atomu za 4200 dinara..Mada mozes i CM 212+ i za ostale pare popijes dosta piva xD
hvala za savet verovatno ce biti Cooler Master TX3 ali ne bas skoro kao sto sam planirao (papani su sad najavili da se od nove godine menjaju tablice i saobracajne, sto mu po njihovim proracunima dodje od 40-50 evra - izvor b92) tako da ... cooler ostaje do daljnjeg
Ako hoces TX3 uzmi bolje Xigmatek Loki! Isto kosta!
:: hvala za save :: verovatno ce biti Cooler Master TX :: ali ne bas skoro kao sto sam planira :: (papani su sad najavili da se od nove godine menjaju tablice i saobracajne, sto mu po njihovim proracunima dodje od 40-50 evra - izvor b92 :: tako da .. :: cooler ostaje do daljnje :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568 :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.