Imao sam tu plocu ali mi zapala bagovita pa su mi je zamenili za TA790GXBE AM2+ vizuelno su indenticne jedina razlika koliko sam saznao da moja GXBE podrzava cpu 125w znaci manje od tvoje. Ali za ovu ima update biosa za 6core http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/bios.php?S_ID=419
godinu dve imao tu plocu i uzeo Phenom II 955 nije podrzavala p[rocesor a Biostar podrska mi je rekla da ne planiraju da ubacep odrsku nego da uzmem neku AM3 plocu....
Znaci ako nisu ubacili u listu procesora ne poidrzava ni sada sigurno nista preko 945.
napravili su zajeb..mene su zajebali :) nadam se da ce moci 945 da se malko klokuje.Ili da uzmem 925...nisam pametan. simbalola cime ti maltretiras tvoju plocu? U jednoj radnji prodavac mi rece da je za nju prava mera neki athlon x4( mada oni brzi nisu na listi podrzanih) 635,640,645 navodno ne podrzava.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.