Ne znam bash, msm da bi pri igranju cs-a ne bi trebala temperatura za box kulerom da ti bude preko 50c (ako je temperatura sobe 22-25c). to je temperatura u kineskom kucistu bez dodatnih kulera... Mom drugu pri igranju warcrafta ne prelazi 47c. Ocisti malo kuler od prasine.
Ozbiljno je bolestan. Ima svinjski grip, polivalentni. Idi negde u park da ti zateraju u guzu i proći će te brzo. Možda malo bolova u početku, ali, svaka nauka boli. E, ako ti smeta ta temperatura, ne igraj tu igiricu....
očisti kuler,- izduvaj od prašine, eventualno ugradi i neki vent od 12-14cm da izbacuje vazduh iz kućišta i sve je ok.... Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Prilikom igranja cs-a radi jedno jezgro u full opterecenju eventualno koji procenat ostala za potrebe sistema win7 :) ali moguce da se prasina nakupila jer ako bi radio video obradu pa pokrenes sva 4 neznam koliko bi islo vise, ali jednostavno skini linx poteraj bar 10 minuta videces kako se ponasa temperatura, to je bas zahtevno i dobar je test.U sustini je ok mora da se greje...
ima na Cs sajtu da se proveri, phenom mora da ima temp od 54 do 56 da bi u igri radili head sotovi, srecnice, imas tu opciju, meni je temp 52 i mogu da ih napucavam samo u left finger and nipple :)
:: ima na Cs sajtu da se proveri, phenom mora da ima temp od 54 do 56 da bi u igri radili head sotovi, srecnice, imas tu opciju, meni je temp 52 i mogu da ih napucavam samo u left finger and nipple : ::
Aaaaa.. pa zato ja stalno pogadjam leftarm i rightarm a head nikako. :p
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.