ako radis za 200e ne vredi.Sve sto moze phenom moze i athlon 640,phenom je brzi malo u nekim aplikacijama a u igrama nista posebno.I sa 640 ces da deres sve. AMD Athlon II X4 630 3,2ghz
nego jos jedno pitanje da ne otvaram temu.... koje napajanje do 70 eura sa sto jacim granama je provereno dobro i koje da jurim sutra, ovaj 945 ici ce najmanje na 3.6-3.7ghz, pored njega imam i 6870 powercolor a kasnije tj sl godine pridodao bi jos jednu u cf?, dakle neko napajanje po mogucstvu modularno sa sto jacim granama i 4X 6pin i sl ako ima negde na akciji i sl, tazio sam celo vece ali od silnih strrranica mi se sve zivo pobrkalo u glavi, neodlucan sam skroz
Procenjujem da ti za 945 OC + 6870 cf treba 44A na 12V. Chieftec CFT600 je jedini koji nudi tu snagu (48A) za 75e. Ne znam koliko ima 6-pin nastavaka, njih je bar lako dokupiti, mislim da ćeš i uz grafičke dobiti po koji.
:: Procenjujem da ti za 945 OC + 6870 cf treba 44A na 12V. Chieftec CFT600 je jedini koji nudi tu snagu (48A) za 75e. Ne znam koliko ima 6-pin nastavaka, njih je bar lako dokupiti, mislim da ćeš i uz grafičke dobiti po koji :: :: ::
kasno brale, znam, video sam jedno kod drugara, ali danas uzeh na snizenju u emiju cifteka 750w modularca, ipak jebe k*vu kombinovano na 12v granama, nisam ga jos montirao(pod gasom sam sad stigoh kuci i videh na naslovnoj pc berze ovu moju temu pa rekoh da prozborim koju) izgleda dobro na prvi pogled, kablova puk k, i sto je najvaznije sto sam trazio 2X6 pina + 2X 6+2 pina, mislio sam da cu tek sredinom sl god da dokupljujem jos jednu 6870 ali sad.....kupujem sebi kao novogodisnji poklon:)..... ma serem se u ove stvari samo te vuce na bacanje para..........
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.