Ne znam kolko bi ti se isplatilo da prelaziš, H70 je skup ko kajgana. Najbolje da ostaviš taj kuler a spustiš procesor na 4GHz, nema razloga da mu izvlačiš dušu kad ne dobijaš ništa time.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Da,ako zelis da imas fensi hladjenje ili ako ti je dojadio hyper.Meni su te cifre od 100e za kuler `?` Par stepeni u loadu bi sigurno spustio,lupicu mozda ostanem ziv.Recimo 5-6
Da je cena kao za kajganu od kokinih jaja jos bi bilo extra. Cena za H70 je pre kao kajgana od jastogovih jajaca (mozda negde i i ma ovaj delikates)
:: Ne znam kolko bi ti se isplatilo da prelaziš, H70 je skup ko kajgana :: Najbolje da ostaviš taj kuler a spustiš procesor na 4GHz, nema razloga da mu izvlačiš dušu kad ne dobijaš ništa time :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ma kakvi, nema svrhe kupovati H70 zbog par stepeni manje, kad možeš da staviš push/pull na hyper 212. E8600 se ne greje mnogo, tako da smatram da je investicija neopravdana, iako je priznajem, h70 veoma elegantno rešenje.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
:: Da je cena kao za kajganu od kokinih jaja jos bi bilo extra :: Cena za H70 je pre kao kajgana od jastogovih jajaca (mozda negde i i ma ovaj delikates ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.