ga m 52s-s3p ...ova ploca je u pitanju. Nabavio sam je i namontirao sve kako treba i jednostavno nece da se upali komp! Kuler od procesora se upali i posle 2 sekunde se odma ugasi i nece da reaguje kompjuter uopste. Monitor nece da se upali ni po koju cenu...graficka je ispravna. Jel ima neko predlog da nesto uradim?osim naravno da se konstantuje da ploca nevalja?
Pogledaj dal si lepo ubo Power SW i ostatak kompanije oko toga,jesi ukljucio dodatni naponski na plocu(ono pored kulera)? Mozda treba dodatni naponski za grafiku,koji je GPU?
sve sam stavio...znaci onaj glavni 24pin, i onaj pored cpu za procesor, i za kuler kod procesora...grafa je 8600gt.i nikad pre nisam stavljao napon na grafu i uvek je radilo!
sve smo pokusavali i izmenjali,postoji 2 opcije:napajanje ili ploca,odnesi u servis da ti istestiraju napajanje,ako ono ne pravi problem onda ploca na reklamaciju.
kuler sada radi..kontakt je bio problem...sve radi svaki citac sve ali komp se upali ali nece na monitoru da pisu slova ili da udje u bios....samo crn ekran...na grafi radi kuler....
sve smo probali...resetovali smo bios...probao sam grafu kod druga i kod njega radi ko zmaj!!! Kod mene nece da pali...komp radi ali nema slike nikakve! Jel moze da bude da je crko pci slot???
Koji je procesor u pitanju i verzija bios-a na plochi? Probaj tu da trazish reshenje. I radi li ortakova karta kod tebe, memorija? e, drz` da ti ga nabijem!
mozes multimetrom da ispitas PCI-e slot .. tamo imas samo 2 napona .. +12V na 4 pina (B1,B2, A2,A3) i 3,3V na 3 pina (B8,A9,A10) ... PCI-e slot kad gledas od gore levi pinovi su B a desni pinovi su A strana ... masa ti je bilo kakav saraf na ploci ili uguraj multimetar u molex crna zica ..
da naravno .. ploca mora biti upaljena .. pazi da ti neispadne multimetar na plocu ...
ali sve ovo nema smisla .. jer ploca da je ispravna pistace ti pre nego sto pridjes sa pipalicama ..
namestio sam sad sve radi!!procesor nisam stavio kako teba!!nije skljocnula ona stipaljka pa nije htelo!!samo da pitam kako da povecam brzinu ventilatora na procesoru???????raaadi na 389 obrtaja!!
prava si ti stipaljka :)!Jesi ubo u pravu rupu :) ?Msm na kuler?Vidi smart fanu biosu.Mnogo je to malo obrtaja. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s
WD Blue 320gb
Sky Star 2
:: :: :: namestio sam sad sve radi!!procesor nisam stavio kako teba!!nije skljocnula ona stipaljka pa nije htelo!!samo da pitam kako da povecam brzinu ventilatora na procesoru???????raaadi na 389 obrtaja! ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.