Cao. MOj stric hoće da uzme novi komp i njegove radne kolege su uzele ovo [url]http://www.bcgroup-online.com/index.php?artikal=BCGROUP_LEGIONAR_PLUS_9085[/url] pa bi i on nešto slično Imate li nešto da predložite u tom rangu do 18.5k din ni dinara više. Ja sam mu predložio da uzme isto to samo bez kutije i tastature u atomu ali za 16.5k din. Moj predlog je bio intel 3400 ploča ga i31 ram 2gb patriot na 800mhz hdd hitachi 500 gb i napajanje lc power 420 w. isto to bi u emmiju kostalo 15900.
Imate li neki drugi predlog tipa amd konfa. Kućište i cd rom bi uzeo iz stare mašine. meni ova složena konfiguracija u BC group ne djeluje pouzdano, naročito zbog napajanja a i niko ne kaže kakva je ram memorija unutra.
Može li procesor, ploča,ram hdd i napajanje sa novim ddr3 standardom memorije da se kupi za 18.5k din. Govorim kad bi išlo na AMD a ne intel. Meni bi ta varijanta izgledala dugoročno bolja naročio zbog ddr3 memorije.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.