Otkljucali smo sa drugarom athlon II 445 i sada je postao Phenom b45 Nema L3, jel za to treba jos nesto podesiti ili nema pa nema. Ploca je msi 770 c45.
Koji je to ustvari phenom posto citamo da taj b45 radi na 3.6 i ima L3?
athalon II kad otklucas ostala jezgra ne dobijas L3 kes, L3 kes dobijas samo kad otkljucas jezgra na phenom II, ali zar nije dosta i to sto mozes da mu otkljucas i dobijas cetvorojezgarni proc? pozz
ista plocah isti procesor otkljuchan :) nice.... Isto sve prijavljuje..samo shto meni sa otkljuchanim cetvrtim jezgrom odmah smanji HT link na 800 ioako je u bios-u 2000 ...chemu je tu fora.. ko zna..pa eto..proveri to...u CPU-z.... :)
:: athalon II kad otklucas ostala jezgra ne dobijas L3 kes, L3 kes dobijas samo kad otkljucas jezgra na phenom II, ali zar nije dosta i to sto mozes da mu otkljucas i dobijas cetvorojezgarni proc? poz
Ne mora da znaci, zavisi. Ja imam Athlon II 445 i imam L3 kes. Zavisi do jezgra.
phenom b45,ali ako nema l3 kes,nema,nisi imao srece,ali cim ga bios vidi kao takvog l3 kes je tu,samo nije upotrebljen,jer je verovatno defektan,takodje to sto pise da je x 4 ne mora da znaci da mu sva jezgra rade,pogledaj u task manageru koliko imas threads...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.