Da nema onog magacina za pusku licila bi dosta na prepoznatljiv DFI izgled... po meni su malo iskopirali neku DFI UT plocu. Sta znam, meni ploca izgleda bas dobro, jedino mi se ne svidja onaj metak sto viri iz magacina... ovako je bas za klince i neke Lan Party da se vidi sta imas unutra...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
onda je to OK. A, kada to uradi GA ili neko drugi, onda je to ŠIT. Daume, leba ti, da li postoji nešto na ovom svetu što se tebi može da svidi na prvi pogled, ili si rođen namrgođen?
Bas to, umesto da su stavili obican hladnjak i naplatili manje sad zbog tog sarzera i zato sto se zove killer ce kostati mnogo vise nego sto vredi, al ovako sto se tice komponenata na ploci stvarno je dobro ima integrisanu creative zvucnu i killer nic sto je skroz dobro.
Asus Republic of Gamers ... pretebcioznog li imena, mada ima malo šmeka :) MSI Big Bang... velika prsotina :) GigaByte G1 Killer bla bla ... bilo je pitanje vremena kad će i oni da se uključe... Samo se boje razlikuju. Sve ostalo manje-više isto. Izuzev što neki obožavaju Asus kao božanstvo, ali Bože moj, demokratska smo država...
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
Eeee, znate li koliko ima punišića napoljotki koji će ovo da pazare, smeste u poluprovidnu svetleću kantu i da zovu društvo kako bi se kurčili. Tja, zapadna šabanska posla.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.