Dakle zanima me koju od owe dwe maticne ploce da kupim a da ima acc i owerclock onako... owu Gigabyte GA-MA770T-UD3 ili MSI 770-C45 ??? procesor mi je amd athlon x3 445 .... Posto sam imao GA-M68M-S2P i kad owerklokujem cpu nece da ostane tako..nego se sam wrati na 200mhz i pise kao da je pokrenuto iz seif moda...tako nesto... dal neka od owih ima opciju za oc? a da radi tako...
ili koja to se više sviđa. Naravno, obrati pažnju da Gigabajt radi sa DDR3 memorijom (T u oznaci), dok za MSI pogledaj na netu. Taj MSI je dosta hvaljen, a ni GA sigurno nije loš.
Nemoj da se nerviraš kolega, to ti je kod današnje omladine uobičajena stvar. Uče srpski i engleski od prvog razreda, a ne nauče minimum ni za jedan ni za drugi.
Ja bih isao na MSi cuo sam da sa njom mogu da se otkljuca cetvrato jezgro. A sto se tice `w` takodje me nervira, a i ja sapadam u omladinu=srednjoskolac. Keep cool, keep al the power.
hehe...izvinite zbog takvog pisanja,ali tako sam navikao da pisem poruke na fonu i na fb... Inace i ja sam srednjoskolac... 2 god... cuo sam i ja za MSI da moze da otkljucava jezgra ali nzm za ovu Gigabyte dal i ona moze isto... Mada sam i ja vise za MSI...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.