Ove cene, ako scyter hoće da ih kupi, đuture... Naime, nov, novcijat sve sa garancijom i plastikom, 7750 košta 38xx dinara u E*tron-u ili koji dinar više negde drugde, ali, ispod 38€ nov. Cene imaš na berzi. Briše guzicu sa ova starija dva, kao i LE verzije amd procesora koje su također jeftine a i dalje imaju da se kupe nove, ljudima su promakle usled brzog pojavljivanja novijih još naprednijih procesora i kod I kod A, ali ih i dalje ima novih i povoljnih. Ahlon II x2 se kreću od 45€ pa naviše, novi. Prema njima, ovi opet, nemaju skoro šta da traže... jedino gde je bitno svaki dinar uklopiti u minimalnu ukupnu cenu, zato se i prodaju verovatno u `neverovatnim` ponudama i konfiguracijama tipa forum računari... Zato, za 5200 i 5400, realno, oko 25€ a 7750 oko 30€. Uz neko čekanje i naletanje, može se možda bolje proći. Možda, zbog socket-a, neko ko menja neki sempronijus za 5xxx athlone... ali, za koji evro... ciganisanja.
Zadnji put kad sam gledao cenovnik 7750 procesora, cini mi se da je kostao oko 60e.
:: Ove cene, ako scyter hoće da ih kupi, đuture.. :: Naime, nov, novcijat sve sa garancijom i plastikom, 7750 košta 38xx dinara u E*tron-u ili koji dinar više negde drugde, ali, ispod 38€ nov. Cene imaš na berzi :: Briše guzicu sa ova starija dva, kao i LE verzije amd procesora koje su također jeftine a i dalje imaju da se kupe nove, ljudima su promakle usled brzog pojavljivanja novijih još naprednijih procesora i kod I kod A, ali ih i dalje ima novih i povoljnih :: Ahlon II x2 se kreću od 45€ pa naviše, novi. Prema njima, ovi opet, nemaju skoro šta da traže... jedino gde je bitno svaki dinar uklopiti u minimalnu ukupnu cenu, zato se i prodaju verovatno u `neverovatnim` ponudama i konfiguracijama tipa forum računari.. :: Zato, za 5200 i 5400, realno, oko 25€ a 7750 oko 30€. Uz neko čekanje i naletanje, može se možda bolje proći. Možda, zbog socket-a, neko ko menja neki sempronijus za 5xxx athlone... ali, za koji evro... ciganisanja :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: 5200+ - 30 :: :: 5400+ - 35 :: :: 7750+ - 40 :: :: :: :: :: ::
5400 i 5200 oko 35-40Evra, a 7750 oko30 ne vise. E sada zbog cega ovom 7750 manje, pa jednostavno za taj cpu je potrebna AM2+ ploca, a za prva dva AM2, s obzirom da za AM2+ ima mnogo boljih i novijih procesora, niko nece davati tolike pare kad za malo vise para moze da kupi nov. Ja sam pre metar dana prodao 4200+ za 30 evrova.
Ukoliko prodajes a mislim da si tako naglasio, ja ti dajem za 7750 30e odmah! Za 5400+ i 5200+ ti dajem po 35e... Ako hoces to ti je 100e i da resis stvar... Eto resenja!
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.