Narucujem za coveka koji se bavi snimanjem po svadbama i neophodno mu je da ima ovaj S izlaz na kompjuteru.Da li postoji kakva novija maticna ploca sa ovim izlazom i integrisanom grafikom,ili graficka karta koja bi obavila posao a ima to u sebi? Hvala.
S-Video izlaz ? Ako se neko bavi snimanjem, obično mu na računaru treba ulaz (input), kako taj snimljeni materijal doveo do računara, na njemu obradio i kao neki izmontirani materijal narezao na neki DVD na primer.
Sada integruša sa S video ulazom (pa i izlazom) - NO.
Neka nabavi TV Tuner sa S-Video ulazom i neka sa njim snima. _______________ The Living Years...
To što reče Equinoxe sam i ja nešto kontao da mu treba, bilo je ranije agp VIVO grafičkih kartica, novije nemaju. Bilo kakva TV karta će da uradi posao ako treba ulaz.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Da li vec poseduje plocu,koja je platforma,ako je ne poseduje,koja bi to bila? Koji bi OS koristio? Koliko ima nameru da potrosi?
Kad na to bude bilo odgovora, onda se odlucujes za parce onoga sto ce ti odradjivati posao.Proveravas budjelar,kompatibilnost,kvalitet dobijenog ... ... ...Mrzi me da ...
Okolo 25-27 iljadi bi dao za komapijuter i sad ce morati i za kartu da pridoda.Ja sam mislio da mu stavim noviju amd plocu sa integrusom...MB AM3 880G MSI 880GM-E41 VGA, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/7.1/HDMI...atlona troglavog, i ostalo. Samo da mu je hard veliki...Da prostite...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.