deluxe ima jedan lan port vise i taj front panel... i mislim da deluxe ima 16+2 phase dok pro ima 12+2 sto je i vise nego dovoljno.. 16+2 jedino ako ces imati brutalno dobro hladjenje i da mu cedish mast sa overclockom jedino se tako isplati imati 16+2..i mozda malo stabilnost ali nista drasticno... kolika je razlika u ceni? ako je 60 eura onda mislim da se ne isplati deluxe ali to samo ti mozes odluciti sta ti treba i kolko bi para utopio :)
ma kakvi.. fali mi jos taj procesor i ram neki moram ugrabit..malo me zbunjuju ovi sa 1.5V recommended za SB al verovatno cu uzeti corsair xms3 pa ga undervoltovati na 1.57V jer je to u granici normale kao..a za proc navodno kazu da ce biti sredinom nedelje u Srbiji e sad dal im mozes verovat i u kojoj kolicini ce dobiti procesore to je drugi par cipela.. pa to dok se transportuje do mene skroz ko ce to znati kad ce biti .. a ja prekosutra zapalim na skijanje.. tako da najranije za nekih 15tak dana ocekujem da bi trebala biti sklopljena makina na grubo receno :) onda se moze ocekivat koji rezultat od mene :)
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.