Da li moze neko da mi preporuchi neku ok ,jefitniju, plochu koja ima 2 PCI-E x16 slota? Mozda moze i bez 2 ova slota ali da ima integrisanu grafiku sa 2 digitalna izlaza i da moze josh jedna grafika da se ubodei da zajedno rade... pravim sistem sa 4 monitora (svi sa digitalnim ulazima) pa koliko ja znam, za sad, je jedini nachin da to postignem sa 2 grafike... Komp ce sluziti za surf, i pushtanje fotki itd... znachi nikakve igrice i bilo shta zahtevno, chak bi se drzao i starijih tehnologija zbog cene (e6500 ili slichno... 2 ili 4 gb ddr2 i tako to... cena je bitna) shta predlazete za plochu a shta predlazete za graf. kartice, koje da uzmem, moze i polovno...?
to ćeš postići samo sa AMD-ovim pločama sa integrisanom grafikom i nekom AMD/ATi kartom. Da li može nešto i sa nVidijom, ne znam, ali Intel otpada definitivno.
ali me zanima da li dve ATi/AMD karte mogu da rade svaka za sebe na istoj ploči, tj. da nisu u nekom CF modu? Ako je to muguće, onda mu je problem lako rešiv. U suprotnom, ne znam.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.