Dvoumim se oko ove dve ploce. Nisam nikada imao neko iskustvo sa Intel plocom, pa ako neko ima neko iskustvo ili neki predlog bilo bi lepo i to da cujem.
Ili pak ako imaš novca da ideš na Sabertooth, ona će biti u istom periodu dostupna (treba da zoveš i rezervišeš gde god da planiraš kupovinu jer su količine ograničene).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ili pak ako imaš novca da ideš na Sabertooth, ona će biti u istom periodu dostupna (treba da zoveš i rezervišeš gde god da planiraš kupovinu jer su količine ograničene) :: ::
Ma mogu jedan 2600K ali tek u nedelju, nek potraži moj oglas pa nek me okrene, ne bi ovde da pričam o cenam da ne bude neka reklama itd.
:: A mozes i ti nesto da mu resis, jes da je 10 dana garancije al bar zna da je iz prve ruke i placa dosta jeftinije :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Ili pak ako imaš novca da ideš na Sabertooth, ona će biti u istom periodu dostupna (treba da zoveš i rezervišeš gde god da planiraš kupovinu jer su količine ograničene) :: :: :: ::
A ovo vec samo po sebi nije dovoljna reklama...? Nema veze, verovatno jedini u Srbiji imas K, pa cemo ti progledati kroz prste :))) Smatracemo ovo kao pomoc :P
S1000RR
:: Ma mogu jedan 2600K ali tek u nedelju, nek potraži moj oglas pa nek me okrene, ne bi ovde da pričam o cenam da ne bude neka reklama itd :: ::
E, salim se... Opusteno... Zaista, ovi nasi `uvoznici` ga nece uvoziti u ovom mesecu, a neke firme ih nude u prodaji a sitnim slovima rok isporuke do 15 dana... Hihihihi prevaranti...
S1000RR
:: Sta god da sam napisao mozemo to protumaciti tako : ::
De nadje ASRock pored Asusa i Gigabajta, ne kazem da je asrock sad neko sranje, al na maticnoj nikad ne treba da stedis. Asrock je ogranak asus-a zaduzen za jeftinije pa i solidne maticne ploce,al nista vise od toga. Predlog, recimo ASUS P8P67 Pro...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: ASRock P67Pro3 - ne treba ti nishta bolje i ostane ti kinta za Corsair H60... :: :: :: Not 4 Every1 :: ::
:: :: De nadje ASRock pored Asusa i Gigabajta, ne kazem da je asrock sad neko sranje, al na maticnoj nikad ne treba da stedis. Asrock je ogranak asus-a zaduzen za jeftinije pa i solidne maticne ploce,al nista vise od toga. Predlog, recimo ASUS P8P67 Pro.. :: :: ________________________________________________________________ :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb :: _______________________________________________ :: DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 2 :: :: :: ASRock P67Pro3 - ne treba ti nishta bolje i ostane ti kinta za Corsair H60... :: :: :: :: :: :: Not 4 Every1 :: :: :: ::
Pa naravno kod nas nikada vise nista od tehnike ne kupujem. Procesor, plocu i memoriju uzimam u Becu. Kod njih se vec pojavili svi procesori. Tamo sam rezervisao 2600k ali se dvoumim oko ploce. Uzeo bi k verziju zato sto bi mi bas snaga trebala. Ja sam graficki dizajner, tako da za 3D stvari bi mi jako prijalo da imam jaci procesor. Sli me ne interesuje posto svi programi za grafiku to ne podrzavaju. Mozda maya ako iskombinujem neki dodatak.
Mene je intelova ploca bas privukla i deluje mi ok. Samo se pitam da li je ogranicena u necemu. Asus nije los, mada mislim da su malo prepumpali neke svari.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.