Ja imam ovu 770-C45 i ploča je izvanredna ... čak je odlična i za OC. Prihvata sve postojeće AMD procesore sudeći prema specifikacijama sa oficijelnog sajta. Jedinu manu (ako je iole mana) bih mogao pronaći ovoj ploči u tome što nema podršku za Sata600 standard i USB3.0 koju recimo ima ploča tipa: MSI 870A-G54 koja je nekih 30€ skuplja ... Sada, stvarno ne znam kako se pokazala skuplja ploča u praksi i vredi li kao naslednik dotične! Ja sam iskreno razmišljao da nabavim ovu skuplju ...
:: zaboravio sam da napomenem da mi treba ploca koja ima ucc (unlock cpu core)...a ova MSI to ima... sad nzm za gigabajtovu..
Za onu u prvom postu sa nforce chipsetom nisam siguran a ova GA-770T-D3L ima, SB je 710. Uvek Gigabyte pre MSi al` ako nemas kinte uzmi tu C45 mnogi su zadovoljni.
Nebitno je da li ćeš uzeti 770 ploču od MSI-a ili od GA, samo nemoj ovog GA sa nForce čipom. Koliko dobro iskustvo imam sa Gigabajtovim pločama sa AMD-ovim čipsetom, toliko loše imam sa onim sa nVidijinim.
ova gigabyte nije ni malo losa,tj nije to ``onaj`` nforce,ovo je ploca sa solid cap kondenzatorima,sa nvidia core unlockingom,i ne greje se(ne pregreva se) kao njeni nforce predhodnici,ima jos nekih dodataka,ploca nije losa...jedini razlog zbog kojeg mozda ne treba uzimati ovu plocu je zastarelost samog cipseta,mada ne vidim da li ce to kome smetati,obzirom da podrzava sve am3 procesore,cak i thuban jezgro,i dobro i brzo radi...stvar ukusa po meni,ali ja bih u svakom slucaju razmislio,i nije razlika velika izmedju nje i msi-a...e da msi je odlicna ploca,probao sam i nju,odlicna je za te pare...
razlika u ceni,koliko vidim,ova Gigabyte je jeftinija nekih 900 dinara,ali ipak treba ici na msi,eto ako nista drugo ova gigabyte ima samo 2 sata prikljucka,msi ima 6....
ja sam se dvoumio i izmedju msi 770c45 ili 770g45 i nakraju uzeh 870A G54 ima usb3, sata3,ja sam prezadovoljan a ti odluci koliko para imas sa ovo planinarenje.
Do pre pola godine bi te pljuvali da si spominjao neku Msi plocu (pogotovo 770 c45/g45), al jebes ih.
Jedino sto ne valja na toj ploci je sto je Via zvucna, posto zna da baguje (puca zvuk kad se pojaca), plus je program retardiran. Da je Realtek bila bi zakon.
:: Do pre pola godine bi te pljuvali da si spominjao neku Msi plocu (pogotovo 770 c45/g45), al jebes ih :: :: Jedino sto ne valja na toj ploci je sto je Via zvucna, posto zna da baguje (puca zvuk kad se pojaca), plus je program retardiran. Da je Realtek bila bi zakon :: :: Zar nije Realtek zvuk na 770 c45?!? Mislim da sam instalirao Realtek drajvere, gledam sistem, tu piše isto Realtek ... nisam baš neki expert, no ... ?!?
Moja greska, mislio sam da je Via i na c verziji. Onda super, nema nikakvih problema.
:: :: Do pre pola godine bi te pljuvali da si spominjao neku Msi plocu (pogotovo 770 c45/g45), al jebes ih :: :: :: :: Jedino sto ne valja na toj ploci je sto je Via zvucna, posto zna da baguje (puca zvuk kad se pojaca), plus je program retardiran. Da je Realtek bila bi zakon :: :: :: :: :: Zar nije Realtek zvuk na 770 c45?!? Mislim da sam instalirao Realtek drajvere, gledam sistem, tu piše isto Realtek ... nisam baš neki expert, no ... ?!?
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.