Javlja mi se neki pesak kroz maglu neki most, ne vidim, kugla mi se zamaglila xD
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ja sam se malo sprdao u prethodnom postu, ali sada mi je sve jasno. Šta li je `suvi genije` sad smislio :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
Vi se zezajte, al ko kupuje sad i7, moze da ustedi koji evro na njegovoj neodlucnosti. Ko zna, mozda ovaj i7 nece do 5Ghz na pasivnom hladnjaku pa da ga zameni. Znam da ima vodu, ali je verovatno probao od nekog z600 pa sta znam :))
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
`Zarazni pseći kašalj je virusnog porekla, i kad pas bude zaražen njime, nema terapije koja će ga sprečiti. Bolest može da prođe i bez terapije. Ako pored virusne infekcije nastanu i bakteriske, onda se pristupa lečenju antibioticima. Kod većine pasa bolest prolazi bez lečenja, samo je jako teško slušati pse koji neprestalno kašlju, kao da im se zaglavila kost u grlu. Sama terapija, ako se primeni, neće sprečiti kašalj!` & `u filmu `Lepota poroka`. Otkako je otišao u Kuala Lumpur, Malecki Abner nam se mnogo opismenio i oslobodio, gotovo razgoropadio... Valjda se odande nece vratiti sa onim krivim handzarom pa poceti da suneti po BG-pašaluku...`
Tek što sam se registrovao, kad naletim ne njegovu temu u kojoj se hvali sveže nabudženom mašinom, a okačio samo jednu mutnu sliku unutrašnjosti kućišta urađenu pomoću morbidnog telefona. Svi živi ventilatori svetle plavom bojom, ne mo`š ništa razaznati osim Čifteka na dnu kućište.
Ma ljudi taj procesor ako je uposte u opticaju(a ne samo marketinski trik, pa kad se neko javi kaze otisao je pre par minuta) je garant cist produkt `uspesnog` volt moda doticnog hackera iz Kekende.
Prvo nije ovo pijaca nego neki jelte IT forum... Drugo ko se zajebao kupovinom dobrog CPU-a pa ovaj sto je pomenut ima da traje jedno 3 godine minimum, pa ovde se ljudi jos uvek kunu u Q(rac)6600 koji ovom i7 moze da sluzi kao cache memorija...
Ajde bre vise opustite se ne mora ceo svet da zna kakvi su sirbistanci...
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.