Tačnije u vezi plastike na koju se montiraju kuleri. Da li je istih dimenzija na pločama različitih proizvođača i da li su rupe za njeno šrafljenje na ploču na istim mestima? Pretpostavljam da jeste, ali bih da budem siguran, pošto je liku koji hoće da kupi kuler od mene, pukla ta plastika oko soketa. On ima neku MSI nForce 550 ploču, a ja srknutog Gigabajta sa istim čipsetom, pa bih mu uz kuler poslao i tu plastiku i bekplejt.
Moze jedino da se desi situacija kao sto sam imao svojevremeno sa Biostarom TA-690g (cini mi se). Dok sam koristio Athlona 4400+ sve je bilo OK, a kada sam presao na 6000+ box kuler nije mogao da se budzi jer su neki plasticni patrljci smetali heatpipe-ovima. Sve je reseno relativno brzo sredstvima ubedjivanja u vidu skalpela i turpije zarad estetike. Ostalo bi trebalo da je isto iliti narodski standardizovano.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.