E ovako, uzeo sam Exceleram iz potpisa i reko da vidim sta ce biti ako bi ga upario sa jos 2gb Mushkin 1333mhz cl9. Dual chanell je ostao znaci sad imam 6gb na 1600mhz cl9. Igrao sam Black Ops i Gta4 sve super, danas ujutro kad sam ukljucio racunar izbacio mi je plavi ekran, nakon restarta normalno pokrenuo sistem. Da li je to zbog memorije ili neceg drugog?
Dodatno pitanje: Da li neko zna dobar test (za racunar naravno) za PSP i B kategoriju (automobil) ?
Pozdrav!
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC cl9 Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
I setih se jos necega, zasto Bus Memoriju ne mogu da podignem preko 230 (puca sistem) a na nekim amd racunarima ide i do 300 ?
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
kada bi na svojih 2gb kingston inače onaj niski štapić od 800mhz cl5 , dodao 2gm tog exceleram isto na 800mhz. Tu memoriju sam uzeo za stričevu mašinu i meni je radila dobro. Jedino što će sad jedna biti visoka a druga niska, pa malo ružno obzirom da sam kinezu napravio plexiglas prozor :D Inače ovo pitam jer je dosta jeftina ova memorija i bojim se da kasnije neće biti da se kupi upošte, čak ni polovno ili će biti za reda 40evra 2gb.
Ma jok, ako se ploča ne pobuni na tu kombinaciju radiće ko dve sestre blizanke.
Always carry a flask of whiskey in case of snakebite. Furthermore, always carry a small snake.
:: :: kada bi na svojih 2gb kingston inače onaj niski štapić od 800mhz cl5 , dodao 2gm tog exceleram isto na 800mhz :: Tu memoriju sam uzeo za stričevu mašinu i meni je radila dobro :: Jedino što će sad jedna biti visoka a druga niska, pa malo ružno obzirom da sam kinezu napravio plexiglas prozor : :: Inače ovo pitam jer je dosta jeftina ova memorija i bojim se da kasnije neće biti da se kupi upošte, čak ni polovno ili će biti za reda 40evra 2gb.
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.