Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
pare...tesko da su ploce za klokovanje...ali ni sam nznm sta bi uzeo jer sam imao jednom msi i ploca je vrh(ne 770c45) i dan danas radi...gigabyte nisam imao ali msm da je i ta dobra!!!
:: Ma neeeeeeeeeee :: I to suvi high end.. :: Kakva dziberska firma, sacuvaj me boze!!!!!!!!!! :: :: S1000R :: :: :: sta je bilo? nije valjda MSI rikno?? :: :: :: ::
Opet ista prica, nekom rikne nesto neke firme i odma proglasi tu firmu za sranje. Ako je tebi riknuo MSI ne znaci da je sad to krs firma. Pogledaj koliko hvale ploce 770-C45, G45, G70, pa Hawk,i Talon Attack, Twin Frozer modele grafickih. Jbg, tebi se zadesilo, ko sto svakom moze da se desi...
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
:: Ma neeeeeeeeeee :: I to suvi high end.. :: Kakva dziberska firma, sacuvaj me boze!!!!!!!!!! :: :: S1000R :: :: :: sta je bilo? nije valjda MSI rikno?? :: :: :: ::
Znas, ali meni se to ne desava na licoj konfiguraciji- dve... To se desava godinama, unazad preko 12 .) radi se o malo vecoj kolicini sklopljenih konfiguracija... MSI je djubre i to je to, pomirite se sa tim :)
S1000RR
:: :: Opet ista prica, nekom rikne nesto neke firme i odma proglasi tu firmu za sranje. Ako je tebi riknuo MSI ne znaci da je sad to krs firma. Pogledaj koliko hvale ploce 770-C45, G45, G70, pa Hawk,i Talon Attack, Twin Frozer modele grafickih. Jbg, tebi se zadesilo, ko sto svakom moze da se desi.. :: :: ________________________________________________________________ :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb :: _______________________________________________ :: DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 2 :: :: :: Ma neeeeeeeeeee :: :: I to suvi high end.. :: :: Kakva dziberska firma, sacuvaj me boze!!!!!!!!!! :: :: :: :: S1000R :: :: :: :: :: sta je bilo? nije valjda MSI rikno?? :: :: :: :: :: ::
Pored toliko iskustva nisi uspeo za sebe da shvatis da je brending jako losa pojava?
Tvoj je minus sto si u neku ruku zatucan, svako ima svoje misljenje ali nema logike hvaliti se dugogidnjem iskustvom i hijladama sklopljenih konfiguracija a ona neki brand prozvati da je djubre...to nije strucno i profesionalno .)
Jbg za tebe...
Vidis kod mene je potpuno drugacijia situacija imao sam Maximus II Formulu i u to vreme sam bas cesto nesto ugradjivao MSI plocu koju sada ja imam u tudje konfiguracije i kada sam u nekoliko razlicitih situacija video kako to sve fukncionise, uzeo sam sebi jednu plocu...i gle cuda radi ubija... :)
A ako cemo sad pricati o 754 socketu msi plocama i VIA chipsetu jbg bas...
:: Znas, ali meni se to ne desava na licoj konfiguraciji- dve... To se desava godinama, unazad preko 12 .) radi se o malo vecoj kolicini sklopljenih konfiguracija... MSI je djubre i to je to, pomirite se sa tim : :: :: S1000R :: :: :: :: :: Opet ista prica, nekom rikne nesto neke firme i odma proglasi tu firmu za sranje. Ako je tebi riknuo MSI ne znaci da je sad to krs firma. Pogledaj koliko hvale ploce 770-C45, G45, G70, pa Hawk,i Talon Attack, Twin Frozer modele grafickih. Jbg, tebi se zadesilo, ko sto svakom moze da se desi.. :: :: :: :: ________________________________________________________________ :: :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb :: :: _______________________________________________ :: :: DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 2 :: :: :: :: :: Ma neeeeeeeeeee :: :: :: I to suvi high end.. :: :: :: Kakva dziberska firma, sacuvaj me boze!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: S1000R :: :: :: :: :: :: :: sta je bilo? nije valjda MSI rikno?? :: :: :: :: :: :: :: ::
Daunovicu, ne lupaj. Ajde sada da ne generalizujemo da je Zastava ocajan proizvodjac automobila. Lupas ko Maksim.
Kako objasnjavas cinjenicu da od tri komponente koje zajedno vrede 1100 evra dve ne rade? Uzmi jos u obzir da jedna kosta malo vise od 100 evra... U pitanju je ploca 1155 i dve N580GTX OC kupljene za SLI.
Sećam se da je servispc pominjao kako mu najveći % ploča koje dolaze na servis su baš MSI. Što se tiče grafičkih karti, tu već predstavljaju opasnog igrača.
Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS
E to sam i ja mislio... Do juce. Ploce su im svakako ocajne, generalno. Veliki broj otkaza. Ovo mi je prva high end grafika koja je otkazala, ali 3 komponente, dva otkaza, 1100 evra, sve to u 4 dana apsolutno opravdava onu ustaljenu Mega Shit Inc.
S1000RR
: :: Što se tiče grafičkih karti, tu već predstavljaju opasnog igrača :: ::
:: E to sam i ja mislio... Do juce. :: Ploce su im svakako ocajne, generalno. Veliki broj otkaza. Ovo mi je prva high end grafika koja je otkazala, ali 3 komponente, dva otkaza, 1100 evra, sve to u 4 dana apsolutno opravdava onu ustaljen :: Mega Shit Inc :: :: S1000R :: :: : :: :: Što se tiče grafičkih karti, tu već predstavljaju opasnog igrača :: :: :: ::
za 50e msi ubedljivo najbolja kupovina,na njemu ces da klokujes svaki fenom kao i na boljim plocama kao sto je npr asus m4a89gtd pro/usb koju ja imam,znaci jedino se mozda malko vise greje naponska ali i to se resava jednim ventilatorcicem,inace stvarno sam odusevljen tom plocom...probaj da nadjes G45 isto kostaju :)
tesko da ce taj athlon moci da nasvira iznad 3.8ghz pa kolko god da je dobar primerak,tesko se oni budze preko te cifre..
:: Ma sve je to isto sranje, ako imas imas malo bolji kuler ici ce CPU na 3.8-4.0GHz u zavisnosti od primerka.. :: :: Ali nemoj se loziti da su to ploce za OC.. :: :: ::
Slazem se, ali nekako si tu kod Asusa najbolje ususkan. Najmanje gresaka prave. Poslednji Asus koji je izdao bila je neka 8800GT a pre nje 9800GT. To je sve cega mogu i da se setim od Asusa. Da, islo je i par A7vxx serija servispcju na popravku, ali OK, njih je vec i vreme pregazilo :)
S1000RR
:: (Mega) Shit happens : :: Teško je komentarisati sve to, vidiš kako je GA prošao sa HD 6850 Windforce :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: :: :: E to sam i ja mislio... Do juce. :: :: Ploce su im svakako ocajne, generalno. Veliki broj otkaza. Ovo mi je prva high end grafika koja je otkazala, ali 3 komponente, dva otkaza, 1100 evra, sve to u 4 dana apsolutno opravdava onu ustaljen :: :: Mega Shit Inc :: :: :: :: S1000R :: :: :: :: : :: :: :: Što se tiče grafičkih karti, tu već predstavljaju opasnog igrača :: :: :: :: :: ::
A ja na Gigabajtu GA-880GM-D2H vozim otkljucanog Fenoma 555BE@ X4 na 4GHz stabilno a na 3.8GHz svakodnevne upotrebe sa stock kulerom. Prethodni Phenom koji nije mogao da se otkljuca je radio sa dva jezgra na 4.2Ghz a 4.0 everyday use.
S1000RR
:: za 50e msi ubedljivo najbolja kupovina,na njemu ces da klokujes svaki fenom kao i na boljim plocama kao sto je npr asus m4a89gtd pro/usb koju ja imam,znaci jedino se mozda malko vise greje naponska ali i to se resava jednim ventilatorcicem,inace stvarno sam odusevljen tom plocom...probaj da nadjes G45 isto kostaju : :: ::
:: Slazem se, ali nekako si tu kod Asusa najbolje ususkan. Najmanje gresaka prave. Poslednji Asus koji je izdao bila je neka 8800GT a pre nje 9800GT. To je sve cega mogu i da se setim od Asusa. Da, islo je i par A7vxx serija servispcju na popravku, ali OK, njih je vec i vreme pregazilo : :: :: S1000R :: :: :: (Mega) Shit happens : :: :: Teško je komentarisati sve to, vidiš kako je GA prošao sa HD 6850 Windforce :: :: :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909 :: :: :: :: :: E to sam i ja mislio... Do juce. :: :: :: Ploce su im svakako ocajne, generalno. Veliki broj otkaza. Ovo mi je prva high end grafika koja je otkazala, ali 3 komponente, dva otkaza, 1100 evra, sve to u 4 dana apsolutno opravdava onu ustaljen :: :: :: Mega Shit Inc :: :: :: :: :: :: S1000R :: :: :: :: :: :: : :: :: :: :: Što se tiče grafičkih karti, tu već predstavljaju opasnog igrača :: :: :: :: :: :: :: ::
MSI,LG,Samsung,ASUS i Gigabyte su pre 11 meseci presli u Indiju = mnoooogooo losije komponente. I onda se pitaju ljudi gdje su nestale komponente 1 i 2 klase kod nas. Nema ko da ih kupi. A npr. ASUS 5970 6 nareklamaciji, a MSI nijedne. GA 6850 17 na reklamaciji,a Gainward ni jedne. Ne moze da se generalizuje, ali cinjenica da nam u zadnje vrijeme dolaze komponente sa 11% moguceg skarta(GA,GW,MSI i ASUS) ili kao jedna kompanija koja je poprilicno branjena Gig**ron, koja je uzela robu sa greskom zato sto im je cena ponudjena za 38 % niza( na deklaraciji je pisalo roba sa 50 % greske). Licno gledao kad su preuzimali robu. Mogu da se vade samo da nisu imali oci. operator
:: MSI,LG,Samsung,ASUS i Gigabyte su pre 11 meseci presli u Indiju = mnoooogooo losije komponente :: I onda se pitaju ljudi gdje su nestale komponente 1 i 2 klase kod nas. Nema ko da ih kupi :: A npr. ASUS 5970 6 nareklamaciji, a MSI nijedne :: GA 6850 17 na reklamaciji,a Gainward ni jedne :: Ne moze da se generalizuje, ali cinjenica da nam u zadnje vrijeme dolaze komponente sa 11% moguceg skarta(GA,GW,MSI i ASUS) ili kao jedna kompanija koja je poprilicno branjena Gig**ron, koja je uzela robu sa greskom zato sto im je cena ponudjena za 38 % niza( na deklaraciji je pisalo roba sa 50 % greske). Licno gledao kad su preuzimali robu. Mogu da se vade samo da nisu imali oci. :: operator :: ::
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.