Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Ploče, procesori i memorije
All Crash
STRANA 1 OD 1
unknow13 All Crash 26.01.2011. 06:58 T33064

status: user
broj poruka: 581
E ovako, dodjem kuci, ukljucim racunar, Windows desktop menager crash, kaspersky crash, udjem u mozillu- Mozilla got crashed, restart now. Restartujem ja racunar dodje do welcome i kresuje se Microsoft Explorer i ne pokrene windows. Restartujem opet sve normalno. Da li neko ima ideju zasto se to desava?

Asus M4A89GTD PRO/USB3
Phenom II 955BE
2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC
Sapphire HD 5770 950/1400MHz
CM 460W Extreme power
500GB WD Caviar Blue
NZXT Gamma Black
Benq 22` FullHD
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 26.01.2011. 08:54 #287864

broj poruka: 4289
Invalid memory process.
Desava se poosto svaka memorija ima gresku, inace bi svi koristili ECCili ECM memorije.
Pogledaj u logu od memory dump-a.
Ili ti se je update-ovao neki od prg.
Od pretrazivaca koristite Firefox 4.10 beta, Opera 11.01 Build 1189 RC1 i Google Chrome 10.0.648 Beta. To su sinocni update-i.

operator

VozD1912 u proslom 26.01.2011. 13:58 #287934

broj poruka: 949
postu si pitao kako bi se slagali razl proizvodjaci ram modula!! ja sam jednom imao tri razlicita i radilo je bez frke... e sad ne mora da znaci da je to slucaj kod tebe(naravno ako si kupio tog mushkina). e sad ono drugo vidim da si pominjao oc memorije. vrati to lepo na default i ne pokusavaj da ispadnes faca. ja sam pre mesec dana pokusao sa clockom ddr2 memorije sa 800 na 1066 i radilo je tog dana. ali kad sam sutra upalio komp plavi ekran i naravno nije hteo da radi dok ga nisam vratio na default. nemoj ovo da shvatis kao neku prozivku ali 80% je do toga da si se bavio OC memorije!!!!!!!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs