Skrpio sam masinu za prijatelja AMD Athlon II X3 450 MSI 770-c45 MSI 5770 1GB DDR5 128bit 4GB ram-a ....
Otkljucao sam cetvrto jezgro ali mi nije otkljucao L3 memoriju... Sta bi to moglo da bude?? Flesovao sam bios na poslednju verziju i otkljucao na all cores i nema L3???
Stvarno ne mogu da verujem..... CPU-Z screenshot of Athlon II 450 microprocessor with unlocked 4th core. The processor is identified by BIOS as `AMD Phenom(tm) II X4 B50 Processor`. Ima i na cpu-world..... strahota.... Pa dobro, sta mislite za masinu do 400e Athlon II X3 450 je Phenom II X4 B50 Msi 770-C45 Msi 5770 1GB DDR5 128bit 4GB ram-a 500Gb HDD DVD-RW 600W Lc power Neko tamo kuciste...
otkljucao si jezgra,zar to nije dovoljno?niko ti ne daje garanciju da mozes da otkljucas ni to jezgro 4-to,a kamoli jos da mozes i l3 kes da otkljucas,jer kada bi svaki to mogao,niko ne bi kupovao phenome... inace masina je ok,samo sto to treba da kosta oko 350 evrica,a ne 400,barem onako kako ja nabavljam
super i josh sa tim otkljucanim,mogao si ovako umesto tog athlona da uzmesh phenom II x2 555 koji ima L3,ovi koji se prodaju u emmiju,otkljucavaju se ko blesavi,bar tako dautovic kaze(iz licnog iskustva) :) :) :)
u svakom slucaju,moze da bude zadovoljan sto je uopste i dobio quad core - To nije platio.
evo koliko ja to placam: procesor 62 ploca 50 memorija 40 grafika 100 hdd 32 dvdrw 15 lc power 600 30 kuciste spire(sa napajanjem 500w) 19e,znaci oko 350,s tim da mi ostane napajanje od 500w .)
Tacno tako... Ova grafika je polovna 100e a i procesor za 62e to mu dodje 6500din? ja ga nisam nasao nigde za te pare.... dukiduledu da li bi mogao i meni da nabavljas nesto po tim cenama? Ako stvarno mozes da nadjes po tim cenama, ne zezam se reci gde?
:: to je neshto,ispod r^^^. : :: :: tacnije neka veza,pa nabavnim cenama,to nisu cene iz maloprodaje. :)(bar ne iz njihove maloprodaje :: e vidish,ni smo svi u takvoj situaciji
Broj postavljenih tema: 60436. Broj poslatih odgovora: 647768. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.